2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 81 پست
الان میتونم برم جوابش زود اماده میشه

آره بابا جوابش ۲۰ دیقه طول میکشه

وای چه خوووووب 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه منم چند روزه خیلی حالم بده دل درد کمر درد و لکه بینی دارم دعا کن منم بی بی چکم مثبت شه

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
مبارکه عزیزم انشاالله به سلامتی برامنم دعاکن.

ایشالا به امید خدا زود زود مامان میشی مطمئن باش من انقدر نا امید بودم ولی در کمال ناامیدی با یبار اقدام بی بی مثبت شد

زندگیم فقط دخترمه و بس ❤️❤️❤️
الان میتونم برم جوابش زود اماده میشه

اگه ازمایشگاه خلوت باشه اره تا غروب حاضر میشه در غیر اینصورت فکر کنم فردا بهت بگن

میشه برای سلامتی نی نیم یک صلوات مهمونمون کنید ممنون
مبارکه منم چند روزه خیلی حالم بده دل درد کمر درد و لکه بینی دارم دعا کن منم بی بی چکم مثبت شه

ایشالا مثبته عزیزم منم به شدت کمر درد داشتم انگار همین الان میخواد پری بیاد

زندگیم فقط دخترمه و بس ❤️❤️❤️

مبارکه برای منتظرا دعا کن

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)