2777
2789
عنوان

خانمایی که دختر نوجوان دارین

254 بازدید | 30 پست

چطوری گوشیتونو مدیریت میکنید که دخترتون سرچای بیجا انجام نده. ببینید واضحتر بگم.دخترم وارد 14 سالگی میشه. من گوشیمو دست دخترم نمیدم. ولی گاهی میاد میگیره ازم مثلا میخاد یه سوال درسی رو سرچ کنه. حالااین وسط من نمیدونم سروقت چیزای دیگه میره یانه. امشب متوجه شدم سرچاشو پاک میکنه. ازتون کمک میخام چجوری بهش بگم که سرچ مطالب درسیشو پیش من انجام بده. نگران شدم 

اون فک کنم الان همچی می‌دونه چهارده سن کمی نیس

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین چه بخای نخای اینا همه چیو یاد می‌گیرن 

با ی سرچ ساده هم اتفاقی نمیوفته که بنظرم رفیق شو باهاش همین 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

گلم نگران تا الان قطعا فهمیده چی به چیه

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
سرچ رو حتی اگر پاک کنه میشه دید. باز هم

نه رفته  داخل سابقه جستجو که من اونجا میدیدم قبلا سرچا رو ولی امشب که خواستم نگا کنم همه رو حذف زده بود حتی سرچای خودم رو

هیچوقت هیچوقت برای بچه هاتون سفت و سخت نگیرید بدتر میشه از مشاورم اینجور مواقع کمک‌بگیرید اینو اون هیشکی تجربش با شما یکی نخواهد بود اینجا جای این‌سوالا نیست به خدا چون آینده بچتون در خطر میافته

بیبی قول میدم کسی مثلت نیس...❤                       آقایون  پیام و پیوی و کامنت ممنوع 🚫

اون فک کنم الان همچی می‌دونه چهارده سن کمی نیس

نمیدونم امسال تغییر مقطع داده کلاس هفتمه. دختردرسخون و سربراهیه. اینکه میدونه احتمالش هست، من نمیخام چیزای بیشتری بدونه با سرچ کردن. امشب کلا حالم گرفته شد 

ببین چه بخای نخای اینا همه چیو یاد می‌گیرن با ی سرچ ساده هم اتفاقی نمیوفته که بنظرم رفیق شو باهاش هم ...

باهاش رفیق هستم ولی خب حدو مرزارو نگه میدارم. اینکه میگین رفیق ش میشه توصیح بدین از چ بابت چه‌طوری رفتارکنم؟ 

باهاش رفیق هستم ولی خب حدو مرزارو نگه میدارم. اینکه میگین رفیق ش میشه توصیح بدین از چ بابت چه‌طوری ر ...

ببینید من مجردم ولی خواهرم نوجوانه 

یجوری باهاش دوستم هرچی میشه هرچی می‌شنوه هراتفاقی براس میوفته سری بهم میگه منم کمکش میکنم

اگه دخترتون خاهر داره باید بسپرید به اون 

انقدی رفیق باشی باهاش راجع به همه چی بتونه باهاتون صحبت کنه

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

چطوری متوجه شدی پاک میکنه

من همیشه سابقه جستجو رو چک میکردم. ولی امشب براکلمه های درس قرآنش گوشیمو خواست. گفتم گوشیمو لازم دارم انگار سریع همه رو حذف کرده. همین نگرانم کرده