چطوری گوشیتونو مدیریت میکنید که دخترتون سرچای بیجا انجام نده. ببینید واضحتر بگم.دخترم وارد 14 سالگی میشه. من گوشیمو دست دخترم نمیدم. ولی گاهی میاد میگیره ازم مثلا میخاد یه سوال درسی رو سرچ کنه. حالااین وسط من نمیدونم سروقت چیزای دیگه میره یانه. امشب متوجه شدم سرچاشو پاک میکنه. ازتون کمک میخام چجوری بهش بگم که سرچ مطالب درسیشو پیش من انجام بده. نگران شدم
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
هیچوقت هیچوقت برای بچه هاتون سفت و سخت نگیرید بدتر میشه از مشاورم اینجور مواقع کمکبگیرید اینو اون هیشکی تجربش با شما یکی نخواهد بود اینجا جای اینسوالا نیست به خدا چون آینده بچتون در خطر میافته
بیبی قول میدم کسی مثلت نیس...❤ آقایون پیام و پیوی و کامنت ممنوع 🚫
نمیدونم امسال تغییر مقطع داده کلاس هفتمه. دختردرسخون و سربراهیه. اینکه میدونه احتمالش هست، من نمیخام چیزای بیشتری بدونه با سرچ کردن. امشب کلا حالم گرفته شد