2777
2789
عنوان

جشن ختنه

1498 بازدید | 30 پست

روز دوم پریودیم فرداس برا دانشگاه هم باید برم ثبت نام 

از طرفی هم شبش جشن ختنس پسر عموم کوچکه خونشون هم بغله مامانم میگه زشته باید بیای ولی من حال ندارم الانشم 

واییی اصلا حوصله ندارم باید کمک هم بدم دیگخ بدتر  اصلا چقد زشته و چرته این جشن، 

من بودم جشن نمیگرفتم 😐 به نظرم زشته واقعا جشن گرفتن هم نداره اگه اینطوره جشن پریودی هم بگیرن و دعوت کنن والا 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باورم نمیشه هنوزم واسه این چیزا جشن میگیرن عالیه واقعا

اره بابا هنوز هست حالا خوبه این کوچکه پسره 

برای پسره بزرگسال هم جشن گرفتن رفتم 🤣🤣🤣🤣 وای خیلی سمه 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

چند ساله بود اون پسر بزرگسال که ختنه سورون گرفتن براش

نمیدونم بیست خورده ای یا نزدیک 30🤣🤣

واقعاً؟ خوب یعنی چی؟!رفتی چی بهش گفتی؟

چرا باید چیزی بگم؟ 

نمی‌دونم! آخه معمولاً تو ختنه سورون تبریک میگن! تو هم به خرس گنده تبریک گفتی؟

السارا جان به نظر میرسه اسی بدجور ایستگاه شما رو گرفتن! آخه ختنه سورون برای مرد ۳۰ ساله؟! باور کردی؟  

السارا جان به نظر میرسه اسی بدجور ایستگاه شما رو گرفتن! آخه ختنه سورون برای مرد ۳۰ ساله؟! باور کردی؟

چی بگم والا! یه جوری گفت فکر کردم جدی میگه!

ولی واقعاً تصورشم خنده داره! فک کن    ! وای خدا! دامنم بپوشه!

نمی‌دونم! آخه معمولاً تو ختنه سورون تبریک میگن! تو هم به خرس گنده تبریک گفتی؟

پسر همسایه 😂😂 

چی بگم والا! یه جوری گفت فکر کردم جدی میگه!ولی واقعاً تصورشم خنده داره! فک کن ! وای خدا! دامنم بپ ...

نه دیگه دامن نپوشید😂😂 

دروغم نگفتم جدی پسر همسایه بود بیست و خوردی نزدیک سی سال 

اینجوری هم نیست که بری تبریک بگی یکی یکی 

فقط میشینی شیرینی شربت نوش جان میکنی 

2790
2778
2791
2779
2792