2777
2789
عنوان

جشن ختنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2195 بازدید | 30 پست
السارا جان به نظر میرسه اسی بدجور ایستگاه شما رو گرفتن! آخه ختنه سورون برای مرد ۳۰ ساله؟! باور کردی؟

شما باور نکن اجبار که نیست 

اما من دفاع از خودم میگم که دروغ نگفتم پسر همسایه بود اینجوری هم نیست که حالا یکی یکی برن تبریک بگن فقط میری میشنی همین  

بعد یارو گنده با دامن نمیاد که جلو همه زنا و غریبه و.....  😂🤭 

یه لحظه دیدمش و رفت و دیگه ندیدمش  

من همون کاکتوسیم که تو شهر بادکنکا دلش بغل میخواد🌵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما باور نکن اجبار که نیست اما من دفاع از خودم میگم که دروغ نگفتم پسر همسایه بود اینجوری هم نیست که ...

جدی؟! پس ببخشید که تهمت زدم! آخه من هر چی شنیده بودم دیگه نهایتاً ۱۳، ۱۴ ساله بوده! این بود که فک کردم...

جدی؟! پس ببخشید که تهمت زدم! آخه من هر چی شنیده بودم دیگه نهایتاً ۱۳، ۱۴ ساله بوده! این بود که فک کر ...

اره 

اون تو این سن زشت بود به نظرم

به سلامتی ایشاللافقط جشن تو خونه س؟ همون تو خونه ختنه ش هم میکنن؟

جشن توخونه بود حنا و اینا...  

فرداش دکتر بردن

و شنیده بودم مجلس فقط زنونه س!

آره مام رسم داریم ختنه سورون فقط خانما و دخترا میتونن بیان!

قبلاً هم تو همون خونه مراسم شومبول برون انجام می شد و بعدش هم جشن میگرفتن! ولی الان نه معمولاً تو مطب یا درمانگاهی جایی ختنه می کنن بعد میارن خونه جشن می گیرن!

عجب! یعنی اول جشن بوده بعد ختنه کردن؟ آخه من شنیده بودم اول ختنه می کنن بعد جشن می گیرن!

نه اینا قبلش جشن گرفتن