2777
2789
عنوان

وسواسی شدید

128 بازدید | 25 پست

خانما من وسواسی خیلی شدید دارم بیرون دسشویی عمومی اصلا نمیتونم برم بیچاره بچه هامم به خاطر وسواسی خودم نمیتونم مسافرت ببرم همسرم میگه انقد ادا درمیاری مسافرت نمیبرمتون من از صد متری دسشویی بیرون رد نمیشم میگم خیسه جلوش نجسه پا بزارم برم ماشین نجس میشه یا میگم داخل دسشویی برم پا بزارم کف کفشم خیس میشه میام ماشین نجس میشه یا دست بزنم شیرش کثیفه نجس میشم دکترم که نگین انقد رفتم خسته شدم ولی اصلا درست نشدم میشه راهنمایی کنین که چیکار کنم دسشویی بیرون رفتنی نجس نشم

دمپایی جدا و دستکش استفاده کن خیلی حساسی

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

باید خودت به خودت کمک کنی 

خب کثیف شی نمیمیری که 

هرروز که بیدار میشی بگو من میخوام امروز کثیف باشم

کارایی که روش وسواس داری انجام بده 

دسشویی بیرون برو به زور و با اکراه ولی برو چندبار بری درست میشه

حسبی الله ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمپایی جدا و دستکش استفاده کن خیلی حساسی

یعنی دمپایی بپوشم برم دسشویی بعد دربیارم بزارم نایلون اون طوری سری بعد خواستیم بریم دست بزنم میگم دستم نجس شد دیگه

یعنی دمپایی بپوشم برم دسشویی بعد دربیارم بزارم نایلون اون طوری سری بعد خواستیم بریم دست بزنم میگم دس ...

بشوری تمیز میشه دیگه 

یا چند دست بگیر استفاده کن بنداز دور،بهتر از این هست که مسافرت نری ...

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

آخه برم ماشین نجس میشه ماشین رو چطوری بشورم

شما اضطراب داری.

وگرنه کف ماشین اصن نجس بشه چی میشه.

برو داروی ضد اضطراب بگیر.

بعدم کم کم با وسواست روبه رو شو.

من وسواس ندارم اما دستشویی عمومی نمیتونم برم.

مسافرت میرم، سرویس هتلو ضدعفونی میکنم.

ولی من میکروبشناسم و تو رشته ما طبیعیه

عزیزم برو کانال استاد بیگدلی رو سرچ کن پیدا کن عضو شو خیلی کمکت میکنه رایگانه

فقط مشاوره های تلفنیش پولیه اونم خیلی ارزونه شاید هرباره ده هزارتومنم نشه حالا شاید یه کم الان بیشتر شده باشه

عزیزم فقط یکبار با یکی از استادا حرف بزن ببین چقدر خوب میشی

برو حتما توی کانال هم ویسارو گوش بده

خیلی امتحان کردم اعصابم خورد میشه در حد سکته کردن آخرشم برمیدارم میندازم میشورم

مثل اینه بگی میپرم تو دریا ترس از غرق شدنم خوب شه. اینکه درست نیست. شما اول اضطرابتو درمان کن.

اگر همسر یا والدین کنترلگر داشتی، علتش اونان

خیلی امتحان کردم اعصابم خورد میشه در حد سکته کردن آخرشم برمیدارم میندازم میشورم

الان دیروز دخترمو بردم باشگاه جلو در ورودیش کفش که در میاری دسشویی همون جا بود با اینکه دمپایی داشت من گفتم چون جلو در دسشویی نجس هست پامو گذاشتم اومدم ریختم همه چیمو شستم دیگه هم بچه رو باشگاه نبردم

عزیزم برو کانال استاد بیگدلی رو سرچ کن پیدا کن عضو شو خیلی کمکت میکنه رایگانهفقط مشاوره های تلفنیش پ ...

اگه بدونیم هر جور قرص اعصاب افسردگی همه چی مصرف کردم ولی درست نشدم که هیچ تازه بدتر هم شدم

مثل اینه بگی میپرم تو دریا ترس از غرق شدنم خوب شه. اینکه درست نیست. شما اول اضطرابتو درمان کن.اگر هم ...

نه والا نه خانوادم کنترلگر بودن نه همسرم یه مدت افسردگی گرفتم بعد اون اینطوری شدم

اگه بدونیم هر جور قرص اعصاب افسردگی همه چی مصرف کردم ولی درست نشدم که هیچ تازه بدتر هم شدم

تو رو خدا یبار برو کانالش رو چک کن و یه بار هم با اساتیدش حرف بزن بخدا حاضرم پول همه ی جلسات مشاوره ی تلفنیت هم بدم

من میدونم چی میکشی

ببین قسمت دادم حتما یه سر بزن

یعنی راه نجاتت فقط اونجاست

اگه میتونی برو کلاساش قم

رایگانه کلاسهاش 

فقط یکبار برو ببین کلا عوض میشی