2777
2789
عنوان

وسواسی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 25 پست
تو رو خدا یبار برو کانالش رو چک کن و یه بار هم با اساتیدش حرف بزن بخدا حاضرم پول همه ی جلسات مشاوره ...

تو اینستا بزنم کانالشو من درست شم دارو ندارمو خرج میکنم تو پارکینگ ۳ تا ماشین داریم ولی منه خاک برسر به خاطر دسشویی رفتن هیچ وقت بچه هامو جایی نبردم بنده خداها پوسیدن تو خونه فقط چند سال یک بار میرم شهرستان که راهش ۱۰ ساعته هیچ کس حتی بمیره هم حق دسشویی رفتن نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو اینستا بزنم کانالشو من درست شم دارو ندارمو خرج میکنم تو پارکینگ ۳ تا ماشین داریم ولی منه خاک برسر ...

شاید کل هزینه ی شما دویست هزارتومنم نشه

من یکیو میشناسم یه بار حضوری رفت قم و ۷۰ درصد حل شد مشکلش

اگه ادامه میداد الان رفع شده بود کامل

ببین کلا رایگانه فقط مشاوره ی تلفنیش دقیقه ای شاید دو سه هزار تومن باشه که سر جمع شاید ۳۰ یا ۴۰ تومن بشه هربار

شاید کل هزینه ی شما دویست هزارتومنم نشهمن یکیو میشناسم یه بار حضوری رفت قم و ۷۰ درصد حل شد مشکلشاگه ...

اصلا بگه هزینش ۱۰ میلیون فقط خوب شم خسته شدم به خدا خدا نصیب گرگ بیابونم نکنه خیلی سخته

اصلا بگه هزینش ۱۰ میلیون فقط خوب شم خسته شدم به خدا خدا نصیب گرگ بیابونم نکنه خیلی سخته

پیگیر شو حتما تنها راه نجاتته .خودش وسواس شدید بوده الان کلاس برگزار میکنه حرم حضرت معصومه علیه السلام

پیگیر شو حتما تنها راه نجاتته .خودش وسواس شدید بوده الان کلاس برگزار میکنه حرم حضرت معصومه علیه السل ...

عزیزم زدم آورد شماره تلفن گذاشته فردا صبح حتما زنگ بزنم ببینم چطوری وقت میده انشاءالله که به حق حضرت زهرا سلام الله علیها راه نجاتم باشه مرسی از شما هم که معرفی کردین از دوا و دکتر که خسته شدم انشاءالله با این درست شم

عزیزم زدم آورد شماره تلفن گذاشته فردا صبح حتما زنگ بزنم ببینم چطوری وقت میده انشاءالله که به حق حضرت ...

عزیزم تو رو خدا پیگیر شو فقط بخاطر خودت اول بعد بچه هات و زندگیت

ان شاءالله که بهترین نتیجه رو ببینی

عزیزم توی کانال شماره رو برداشتی؟

اونجا شماره ی اساتید بود که مشاوره میدادن

خوب شدی یاد منم باش دعام کن

عزیزم تو رو خدا پیگیر شو فقط بخاطر خودت اول بعد بچه هات و زندگیتان شاءالله که بهترین نتیجه رو ببینیع ...

انشاءالله خدا به شما و خانواده محترم سلامتی بده خیلی ممنونم شما هم دعا کنین من خوب شم