2777
2789
عنوان

شب آخره

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 41 پست
هعی بابا توکل کن درست میشه لعنت به مادرشوهر عفریته که همش زیر سر خودشه

واقعا لعنت 

دو هفته پیش گفتم دوست دارم دوباره دکلره کنم امروز جاریمو صدا کرده برسونش آرایشگاه رفته دکلره کرده با ۵۰ سال سن داره با من رقابت میکنه شوهرشم انداخته گردن من 

ساعت ۱۲ زنگ زده به فکر ناهار باش

همه راه ها رو به روم بسته واقعا قبلا نگه میداشت بچه رو ولی الان دو دقیقه هم وقت نمیذاره فقط خودشو می ...

نا امیدی گناه بزرگیه خواهری

همیشه یه راهی هست

خدا که جایی نرفته ، بغلته

توکل کن به خدا

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا لعنت دو هفته پیش گفتم دوست دارم دوباره دکلره کنم امروز جاریمو صدا کرده برسونش آرایشگاه رفته دک ...

😐😑ای بابا

نگو دختر خوب ، هیچی پیشش نگو الکی اعصابت خورد میشه

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
نا امیدی گناه بزرگیه خواهریهمیشه یه راهی هستخدا که جایی نرفته ، بغلتهتوکل کن به خدا

انگار اصلا تو زندگی من نیست 

انگار خدایی وجود نداره تو زندگی من 

هر چی صدا میزنم نیست 

نمیشنوه 

من نمیکشم۱۵ سالگیم تا الان که ۲۳ سالمه یه روز خوش ندیدم به خدا ندیدم میگم ندیدم واقعا ندیدم

عزیزم تو میتونی منم سنم کم بود چشم و گوش بسته تا رسیدم تو سن بالا مریص بیمار ناراحتی روحی همه چی ولی بازکمرمو راست کردم برای ادامه زندگی و بخدا سپردم خانواده شوهری که من دارم هیچکس نداره هیچ کس .بخاطر بچه تم که شده باید وایسی سرپا.

خودمم اینارو بدونم اونکه نمیدونه اونکه منو مزخرف و به درد نخور میدونه مشاور نمیاد تا اوضاع رو درست ک ...

زندگی الان برای همه ما سخته نصف ادم های که میبینی میخندن نقاب زدن نقاب قوی بودن پارسال این موقع فامیل درجه یکم نزدیک عروسیش سرطان گرفت من شکستم نابود شدم اما قوی ادامه داد تا خوب شد الان برو خودکشی کن که چی فکر کردی اون دنیا ریختن دخترت چی میشه یه نامادری بیاد تو از اون دنیا ببینی چقدر با بچه ات بد رفتاری میشه نمیتونی تحمل کنی چی ادم ها بعضی موقع ها مجبورن ادامه بدن برای عزیزانشان بعدش برو پیش روانشناس مهسا رفیعی تو اسنپ قسمت مشاوره بزنی مهسا رفیعی میاد تو کد تخفیف زده بغضی وقت ها تخفیف با مشاور مثلا نیم ساعت ۷۰ تخفیف میده ۱۵۰ پرداخت میکنی یا نشد هم عیب نداره الان ۴۰۰ بدی برای روح روانت خوبه خودمم باهاش چند بار حرف زدم حالم بهتر کرد پیشنهاد میکنم مثل روانشناس های ابکی چرت نیست واقعا خوبه