2777
2789
عنوان

شب آخره

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 41 پست
سطحی نگر نباششوهرت خر کیه مگه جون تو ب ی ادم دیگ وابسته س؟پس فردا خودکشی کنی بری جهنم شوهرت میره سر ...

هیچکسو ندارم 

مادر مرده بابام به فکر زن خودشه محلمون نمیده همین شده سر کوفت چند بار قهر کردم بابام انگار که من اضافی ام بدون اینکه شوهرم حتی زنگ بزنه خودش منو آورد خونه شوهرم از اون موقع شوهرم میگه دیدی راهت نداد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😶این دلیل قانع کننده ای نیست !!خیلی ها دارن بدتر از شما زندگی میکنن ولی زندگی میکنن با سختیا و مشکل ...

مرگ مادرم و زن بابا رو تا ۱۵ سالگی دیدم به هر خری رسیدن میخواستن منو دو دستی تقدیم کنن این آدم انتخاب خودم بود مثلا خود خرم

یه روزی شوهرم به همه میگفتن زن من طلاست ولی الان اینجوری شده شاید واقعا اینقدر با درد نخورم

دنیا بالا و پایین داره گلم

قطعا از جایگاه قبلت بهتر و بالا تر میشی

همه ماها که بچه کوچیک داشتیم و داریم خسته و داغون و دلخور و ... چون داریگ یکی رو پرورش میدیم

سخته

یکم تحمل کن بذار پوشک و شیر و بچه داری بگذره

دخترت که تا ابد کوچیک نمیمونه

بعدش رژیم بگیر برا خودت برنامه و کار بذار

با خودت کار کن برای ارتقای خودت

من تعریبا حرفای تورو تا حدودی زندگی کردم

الان برات مینویسم

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
هیچکسو ندارم مادر مرده بابام به فکر زن خودشه محلمون نمیده همین شده سر کوفت چند بار قهر کردم بابام ان ...

اشکال نداره عزیزم زندگی کلا سخته برا بعضیام سخت تر 

تو نباید میدون خالی کنی باید قوی باشی همه باید قوی باشیم

مثلا خودتو بکشی چی میشه فک کردی بقیه براشون مهمه بخاطر کسایی ک ب فکر خودشونن فقط اینده خودتو تباه نکن بچتم کوچیکه گناه داره اگه بری معلوم نیس ایندش چی میشه 

بعدم زمان همه چیو حل میکنه الان به نظرت همه چی غیر قابل تحمل میاد بعدا بنظرت اونقدم مهم نبوده تحمل کن مطمئن باش همه چی بهتر میشه 

مرگ مادرم و زن بابا رو تا ۱۵ سالگی دیدم به هر خری رسیدن میخواستن منو دو دستی تقدیم کنن این آدم انتخا ...

روحش شاد .دیگه شده میخوای چکار کنی .تا حالا تو میدون جنگ فامیل شوهر  بودی هر روز هروز فتنه ها اشوبا گوشت تنتو با کینه با دندون کندن نبودی دیگه .فقط چون شوهرت این اخلاقو داره داری خودتو زجر کش میکنی برو کیف کن مهم نباشه چه اخلاقگوهی داره .برای خودت زندگی کن 

در وهله اول، می‌خواهم بگویم که درک می‌کنم چقدر خسته، دردناک و در چه تله‌ای احساس می‌کنید. احساس تنفر ...

خودمم اینارو بدونم اونکه نمیدونه اونکه منو مزخرف و به درد نخور میدونه 

مشاور نمیاد تا اوضاع رو درست کنیم کسی هم نیست که بشه اعتماد کرد بهش 

مهارت آنلاین سعی کردم رمان بنویسم تو یه سایت ثبت نام کردم ولی تو طول روز بچه نمیذاره شبا هم غر میزنه آقا 

راهی نموندا

دنیا بالا و پایین داره گلمقطعا از جایگاه قبلت بهتر و بالا تر میشیهمه ماها که بچه کوچیک داشتیم و داری ...

انظار داره خونه ای که بچه کوچیک توشه همیشه ظرف ها شسته باشه کف خونه ۲۴ ساعته خلوت باشه با اینکه به خدا تا من جمع میکنم پشت سرم می‌ریزه دخترم 

بعد بچه اولم کنترل همه چی از دستم در رفته بود

اوضام ناجور بود ، وزنم کم شده بود استخونی داغون

زانو درد و ضعف اعصاب و ... 

یه جایی مثل الان تو شدم

ولی اصلا فکرم نرفت سمت خود کشی و اینا خدایی نکرده

برعکس

شروع کردم به مراقبت از خودم

دقیقا پسرم دو سال و اینا بود

رژیم گرفتم

بعضی غذا هارو درست میکردم که اون دوس نداشت جداگونه برای خودم

میگفتم رژیمم

اولش اینجوری بود که ! نه بابا !! با کلاس شدی😂😂 

و مسخره میشدم

ولی بعدش بعضی خرید مواد غذاییا برا من انجام میشد فقط!

گواهی نامه گرفتم همسرمو مجبور کردم بچه رو نگه داره برم کلاس !

عمدا کردم ، با مهربونی و زبون و رشوه !! وگرنه مامانم اینا بودن نگهش دارن اما عمدا کاری کردم خودش نگهش داره که مجبور شه وقت بذاره برام

یا مثلا منی که زیاد حساب نمیشدم یه مهمونی رو کنسل کردم دو ساعت دیر رفتیم چون تایم یوگام بود😉

درسمو چسبیدم ، آزمون ارشد دادم

یوگا و ورزش و رژیمو درسو

دیدم کم کم دارم مشغول خودم میشم و عزیزتر میشم برا همه😊

الان که اون روزا گذشته با تاپیکت برگشتم به گذشته

خیلی حس تلخیه ولی راه چاره داره

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
روحش شاد .دیگه شده میخوای چکار کنی .تا حالا تو میدون جنگ فامیل شوهر بودی هر روز هروز فتنه ها اشوبا ...

با مادرش تو یه خونه ایم بار ها نفرین می‌کرد خدا بهم بچه نده جرعت ندارم دو ساعت از خونه برم بیرون حق ندارم با جاری هام رفت و آمد داشته باشم 

منه خاک تو سر از ننه بابای اون کشیدم 

از بابای خودم کشیدم 

از شوهرمم دارم میکشم 

دیگه کی مونده؟ 

با مادرش تو یه خونه ایم بار ها نفرین می‌کرد خدا بهم بچه نده جرعت ندارم دو ساعت از خونه برم بیرون حق ...

هعی بابا توکل کن درست میشه لعنت به مادرشوهر عفریته که همش زیر سر خودشه

بعد بچه اولم کنترل همه چی از دستم در رفته بوداوضام ناجور بود ، وزنم کم شده بود استخونی داغونزانو درد ...

همه راه ها رو به روم بسته واقعا قبلا نگه میداشت بچه رو ولی الان دو دقیقه هم وقت نمیذاره فقط خودشو میبینه چون میره سر کار