2777
2789
اره اگر به تناسخ اعتقاد داشته باشیم، من فکر می کنم همین یک بار را زندگی می کنیم یعنی امیدوارم همین ی ...

والا کسی دقیقا نمیدونه که چیه، نظریه های زیادی وجود داره

و خب اینم که یه سری افراد زندگی گذشته شون رو دیدن هم کم نبوده

من فکرمیکنم هر روحی زندگی های زیادی داشته و خواهد داشت

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین میگه قبول دارم ولی یک طوری صحبت می کنه انگار قبول نداره

نه دقیقا جمله ش که میگه اینه: از نظر علمی نمیشه ثابت کرد که خدا وجود داره ولی وقتی به جهانی با این نظم نگاه میکنی و همه چی سرجای خودش و دقیق ساخته شده حتما خدایی هست که خالق همه ی اینهاست

توی حرفاش میگه انسان مخلوق خداست و خالق خودشه، یعنی انسان میتونه خودشو بسازه و ویران کنه

همیشه توی حرفاش میگه که خدا وجودداره، مخصوصا برای سوال دقیق که ازش بپرسن خدا وجود داره یا نه

اگه کنجکاو بودی توی یوتیوب سرچ کن و گوش کن

برای روح هم همینو میگه، که از نظر علمی ثابت نشده که وجود داره ولی توی همه ی ادیان اومده که روح هست و توی قران میگه روح دمیده شد و یه سری چیزای دیگه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
اتفاقا اگه همه ی حرفاشو شنیده باشید میگه حتما خدا وجود داره، درمورد همه ی ادیان هم اطلاعات داره

می‌دونم منم اینطوری فکر میکردم، تو یوتوب ولی یه ویدیو دیدم داشت مشاوره میداد گفت: بعدم تو این دنیای به این بی‌عدالتی و فلان میگن خدایی وجود داره، مسخره کرد، واقعا آتئیسته

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑

گود ویچو من میشناسم😁

اره ویدیوهاش چیزای خوبی میگه😁

باید عکس پروفایلمو عوض کنم همون اسمش باشه کافیه😂