2777
2789
اره اگر به تناسخ اعتقاد داشته باشیم، من فکر می کنم همین یک بار را زندگی می کنیم یعنی امیدوارم همین ی ...

والا کسی دقیقا نمیدونه که چیه، نظریه های زیادی وجود داره

و خب اینم که یه سری افراد زندگی گذشته شون رو دیدن هم کم نبوده

من فکرمیکنم هر روحی زندگی های زیادی داشته و خواهد داشت

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین میگه قبول دارم ولی یک طوری صحبت می کنه انگار قبول نداره

نه دقیقا جمله ش که میگه اینه: از نظر علمی نمیشه ثابت کرد که خدا وجود داره ولی وقتی به جهانی با این نظم نگاه میکنی و همه چی سرجای خودش و دقیق ساخته شده حتما خدایی هست که خالق همه ی اینهاست

توی حرفاش میگه انسان مخلوق خداست و خالق خودشه، یعنی انسان میتونه خودشو بسازه و ویران کنه

همیشه توی حرفاش میگه که خدا وجودداره، مخصوصا برای سوال دقیق که ازش بپرسن خدا وجود داره یا نه

اگه کنجکاو بودی توی یوتیوب سرچ کن و گوش کن

برای روح هم همینو میگه، که از نظر علمی ثابت نشده که وجود داره ولی توی همه ی ادیان اومده که روح هست و توی قران میگه روح دمیده شد و یه سری چیزای دیگه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
اتفاقا اگه همه ی حرفاشو شنیده باشید میگه حتما خدا وجود داره، درمورد همه ی ادیان هم اطلاعات داره

می‌دونم منم اینطوری فکر میکردم، تو یوتوب ولی یه ویدیو دیدم داشت مشاوره میداد گفت: بعدم تو این دنیای به این بی‌عدالتی و فلان میگن خدایی وجود داره، مسخره کرد، واقعا آتئیسته

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑

گود ویچو من میشناسم😁

اره ویدیوهاش چیزای خوبی میگه😁

باید عکس پروفایلمو عوض کنم همون اسمش باشه کافیه😂