2777
2789

دوستم افسردگی داره چهار ساله . چون دوازده ساله ازدوا ج کردن بجپچه ندارن و با شوهرش مشکل داره البته شوهرش  عاشقشه . خانومه میگه دیگه دوسش ندارم . خلاصه دیروز  گفت بریم تجریش امامزاده صالح دلم گرفته . منم گفتم گناه داره باهاش رفتم تو راه در مورد اختلافاتشون و در اخر از کولی های حاشیه میدون تجریش گفت که کارشون عالیه

دخترم عاشقتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هی رفتن تا دم عابر بانکو و هی اومدن بعد چهل دقیقه دوستم اومد و گفت پونصد تومن ازم گرفت هنوز هنگممممم ...

😲😲اخه چرااا به اینا اعتمادکرد ؟؟  

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
هی رفتن تا دم عابر بانکو و هی اومدن بعد چهل دقیقه دوستم اومد و گفت پونصد تومن ازم گرفت هنوز هنگممممم ...

از این ب بعد ب دوستت بگو بیاد تا خودم فالشو بگیرم

۳۰۰ حساب میکنم😁😁😁😁

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦
اصلا نم نمیتونم هضم کنم

مطمئنی بهت راست گفته دوستت؟؟شایدخواسته بگه من لاکچری ام پونصد برام چیزی نیس😕😲😲😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه