2777
2789
عنوان

دوره pms لعنت بهت واااای

182 بازدید | 33 پست

مزخرف ترین دوره همینه انگار شیطون میره تو جلدم از همه بدم میاد ناامید میشم ب خودکشی حتی فکر میکنم بدی ادما برام پررنگ میشه باهمه دشمن میشم انگار از عالم و ادم شاکیم حتی با همسر مهربونم قهر و دعوا می‌کنم طفلی سکوت میکنه میدونه انگار 🤣

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر میشه همینجا یه سوال به همین مربوطه بپرسم؟

بپرس

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

تو این دوران لک بینی هم داری عزیزم؟ من حس میکنم هیشکی لک بینی ندارع فقط منم

ن اصلا لک بینی ندارم از نظر رفتاری افسردم و از درون همش با خودم میجنگم ک فلانی اله اون یکی بله

قدیمیا این چیزا رو نداشتن ها ماها اینطوری هستیم منم از شما بدترم

قدیمیا بدبختا انقد بچه و بدبختی داشتن وقت فکر کردن ب این چیزارو نداشتن 

دقیقا منم ازهمه ادما بدم میاد

چیکار میکنی چجوری خودتو اروم میکنی

دوستان من یه هفته پیش ۴قرص ال دی انداختم به عنوان اورژانسی بعد من پرسوجو کردم میگن یه هفته بعدش باید پریود شی الان فردا برا من یه هفته است ولی هیچ علائمی ندارم چرا؟(تازیخ اصلی پریودیم هفته ی دیگه اس ) دو سه روز پیش هم یه چند قطره لکه خون تو لباس زیرم دیدم

استرس دارم چرا پریود نمیشم اخه