2777
2789
عنوان

شربت کیندر اپتایزر برای کودکان

2478 بازدید | 5 پست

کسی هست ب بچش این شربت رو بده واسه اشتهاش، تاثیرش چطور بوده؟ بچتون چن سالشه؟ دخترم 16ماهشه این شربت رو براش گرفتم، ممنون میشم جواب بدید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برای دختر 12 ماهه داده دکتر گواراش نسبتا راضی بود الخصوص تو غذا خوردنش تغییر ایجاد شده

سلام عزیزم پسرم ۱۱ماهشه دکتر همین شربت و براش گفت بگیرم میخواستم ببینم شما واقعا نتیجه گرفتین بعد من فورو گلوبین هم میدم شماچی داروی تقویتی دیگه ای نمیدین.راستی قیمتشم لطف کنید بگین

خداجون سپاسگزارتمام نعمت هات هستم هرانچه که دادی وهرانچه که حکمت تو بوده و ندادی.خدایا شکرت بخاطر عزیزانم و خانواده ام واقعا نعمت بسیار بزرگی وقتی عزیزانمون کنارمونه و هروز می بینمیشون و صداشونو میشنویم وارام میشم .و بهترین حس بعل کردن فرزندانمونه خدایا شکرت خداجون این نی نی تو دلی ام هم به سلامتی به دنیا بیاد و به خوبی و خوشی همیشه کنار هم خوب خوشو خرم باشیم دوست دارم خداجونم خدایا مواظب دارایی یام باش پدرم مادر و خواهر و برادر م فرزندانم و همسرم بهترینای من هستن همتونو دوست دارم و شما رو به خدا میسپارم.خداجونم ازت ممنونم.همیشه کنارم باش و منو نیز توفیق بندگی خالصانه خودت رو بده.امین امین یا رب العالمین.🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
سلام عزیزم پسرم ۱۱ماهشه دکتر همین شربت و براش گفت بگیرم میخواستم ببینم شما واقعا نتیجه گرفتین بعد من ...

عزیزم تو پست قبلی گفتم راضی بودم سانستول الان میدم در کل کیندر انقضاش تا دی ماه و بعدش دیگه نمیاد