2777
2789
عنوان

مادرم میخواد طلاشو بفروشه بزاره بانک

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 21 پست

سلام‌عزیزم شرمنده تو تاپیکت سوال مطرح میکنم ..اون تاپیکت قفل بود...آخرش یبوستت چطور خوب شد ؟ اگه روشی ببوده که موثر یوده میشه معرفی کنی 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبید میشه بگید ارسلان چطوری بود من خالم رفته بود از کنجکاوی گفتم منم بپرسه گفته طلسم داره و زندگیش بهم میریزه و به هیچ جا نمیرسه گفته باید حتما بیاد خیلی میترسم مامانم میگه باورنکن الکیه حس خیلی بدی دارم من ندیدمش وقتی فک میکنم برم حس خیلی بدی میاد بهم میترسم میشه بگید چطوری بود

لطفا گزارش نزن. همه دیدن هرآنچه را باید اگر باز نفهمیدن سود آنها در آن بود.

سلام‌عزیزم شرمنده تو تاپیکت سوال مطرح میکنم ..اون تاپیکت قفل بود...آخرش یبوستت چطور خوب شد ؟ اگه روش ...

من تو بارداری یبوست شدید بودم هیچ جوره هم رفع نشد والا همه راه رفتم همه کار کردم تو بارداری یبوست نگیرم ولی نشد هفته ای ۱ بار دفع داشتم با خونریزی و لخته خون ۹ ماه اینجوری گذشت هیچی اثر نکرد بهم بعد زایمان ولی خوب شدم والا اون یبوست بارداری بود

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
سلام خوبید میشه بگید ارسلان چطوری بود من خالم رفته بود از کنجکاوی گفتم منم بپرسه گفته طلسم داره و زن ...

ی دروغگو شارلاتان هستش ول کنید سمتش نرید هیچی بلد نیس هیچی هم نمیفهمه الکی پول میخواد فقط خاک تو سرش کنم 

سلام خوبید میشه بگید ارسلان چطوری بود من خالم رفته بود از کنجکاوی گفتم منم بپرسه گفته طلسم داره و زن ...

من نرفتم و ندیدمش فقط تماس تلفنی گرفتم گلی پول گرفت هیچی هم نگفت دروغگونه شارلاتانه ولش کنید منم حرف این و ا و ن چیز کرد زنگ زدم اشتباه کردم ولی والا ی کثافته دزده مردم و سرکیسه میکنه 

من نرفتم و ندیدمش فقط تماس تلفنی گرفتم گلی پول گرفت هیچی هم نگفت دروغگونه شارلاتانه ولش کنید منم حرف ...

باشه مرسی عزیزم 

امیدوارم مشکلت حل بشه 

لطفا گزارش نزن. همه دیدن هرآنچه را باید اگر باز نفهمیدن سود آنها در آن بود.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز