2777
2789
عنوان

چطوری دوستی رو به ازدواج ختم کنمم

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 34 پست

تازه دوروزه سلام علیک دارین، چه خبره واقعا؟ 

فعلا مثل ادمای هول و شوهری اصلا رفتار نکن، از ازدواج ب هیچ وجه حرف نزن، بذار شش ماه یا یه سال بگذره بعد بهش بگو دوست دارم نتیجه رابطمون کاملا رسمی باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان که زوده شما خودت اول باید بری ببینیش یکی دوماه اخلاقش رو بسنجی بعد تصمیم بگیری اگه کلا میگی فقط ازدواج پس با کسی دوست نشو بگو بیان خواستگاریت ،به پسرها هم خیلی کلید کنی بگی ازدواج بدتر لج می‌کنن باید خودت سیاست داشته باشی خانومانه رفتار کنی هرجایی نری هرکاری نکنی خودش اگه ازدواجی باشه میاد میگیرتت ولی در کل چون ازدواجی هستی روز اول دیدیش بهش بگو که من دختری هستم که به آینده فکر میکنم نه حال و می‌خوام اگه کیس مورد نظرم پیدا شد و با معیارهام جور بود ازدواج کنم اگه شما هم مثل من فکر می‌کنی پس ادامه بدیم.

بحث اینه میترسم وابسته بشم تهش پوچ باشه

این دیگه دست خودته

وقتی وارد یه رابطه میشی همه احتمال ها وجود داره

اگر ب چشم ازدواج بهش نگاه نکنی و رویاپردازی توی ذهنت نکنی وابسته هم نمیشی

لاقل هدف مشخص باشه

خیلی زود هی نگو بیا خواستگاری

بذار یه ماهی بگذره و بعد بگو برنامت برای این رابطه چیه؟ چون من قصد وقت گذرونی ندارم. اگر موضوع برات جدیه مثلا سه ماهی آشنا بشیم و اگر هر دو اوکی بودیم رسمی اقدام کن تا بریم مشاوره. اگر هم اوکی نشدیم که خداحافظ شما

یه تاریخ تعیین کن که رو هوا نباشی و بدونی برنامه چیه و نتونه شما رو سر بدوونه

چون بعضیا به زبون میگن آره اما بعد که میگی خب چی شد میگن حالا شرایطم جور نیست و خانوادم اوکی نیستن و هزار جور سوایتفاده روحی و جسمی میکنن و عمرت رو هدر میدن و وابسته که شدی به هیچ جا نمیرسه