2777
2789
عنوان

مادرشوهری ک ب زور نوه اشو تصاحب کرده و هیچ راهی نیس ازش گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 44 پست
خب چیکار کنم منم از ۹۸ عضوم چه ربطی داره؟!😑مثلا خواستی بگی بلدی ؟یا خواستی بگی فیک نیستی😂

پیف بچه 

ارزش نداری ریپ بزنمت دیگه 

بدرود 

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 
گفتم اگر پدر بچه هم میمرد باز مادر شوهر نمی‌توانست بچه رو بگیراول خوب تحقیق کن بعد داستان بگو

بابا یجور میگین انگار از روز ب روز و ثانیه ب ثانیه اینی ک گفتم خبردارم. اینم چیزیه ک برام تعریفش کرد  واقعیته و داستان نیس

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پیف بچه ارزش نداری ریپ بزنمت دیگه بدرود

پیف به خودت گندوک😂

ولی تو دقیقا چون ارزش نداری ریپ میزنم و میکشمت پایین 

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

خب اگه بخاطر عروس بزرگه بوده چرا وقتی اون قبول نکرده زنک بچهرو پس نداده؟ دختر خالت همچیزو تعریف کرده برات یا از کسی دیگه همشنیدی؟ 

کتاب 356 روز در صحبت قران از استاد الهی قمشه ای

نتلس کوچولو وقته خوابت گذشته بااین تاپیکای فیکت بای بای😂

زیادی ذهنت درگیر شده انگار 

فک کن فیکم  مدالتو برات بیارم؟ 

اخه زرنگ بودی زود فهمیدی 

زیادی ذهنت درگیر شده انگار فک کن فیکم مدالتو برات بیارم؟ اخه زرنگ بودی زود فهمیدی

مدالو نگهدار برا خودت که فکر میکنی پربازدید که بری بهت کاپ طلا تقدیم میکنن بای بای😂

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

مدالو نگهدار برا خودت که فکر میکنی پربازدید که بری بهت کاپ طلا تقدیم میکنن بای بای😂

چقد کوته فکری ک هنوزم فکر میکنی قصدم پربازدیدی بوده😀

خب اگه بخاطر عروس بزرگه بوده چرا وقتی اون قبول نکرده زنک بچهرو پس نداده؟ دختر خالت همچیزو تعریف کرده ...

اسکرین شات فرستادم صبر کن تایید بشه 

خب اگه بخاطر عروس بزرگه بوده چرا وقتی اون قبول نکرده زنک بچهرو پس نداده؟ دختر خالت همچیزو تعریف کرده ...

بابا نیستی چرااا میخام بپاکم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز