2777
2789

منم پنج سال تموم به هر دی زدم واسه بچه دار شدن به روم بسته شد.شب و روزم معلوم نبود زندگیمو کرده بودم جهنم حال هیچ کسو نداشتم .فقط گریه.تا اینکه یه روز گفتم من این ماه بازم عقب انداختم .یه بیبی داشتم زدم و دو خط پررنگ شد فوری.باورم نمیشد.دیگه خودتون حالمو تصور  کنید.حتی تو اتاق عملم باور نمیکردم وقتی صداشو شنیدم و آوردنش پیشم بغض گلمو گرفته بود .الانم با اینکه سه سالو ۶ ماهشه هنوزم میترسم از خواب پا شم و اینا همش خواب باشه.من اسم این معجزه یه بینهایت زیبا رو هدیه گذاشتم.انشاالله همه یه روزی به حس و حال من برسن و مامان بشن.اللهی آمین..

این ماه پانزدهمه که چشم انتظارم دوباره مامان بشم.خدیا همه ما منتظرا رو به خواسته مون برسون .الهی آمین.

بچه دارنمیشدیم سالها.باشوهرم اختلاف داشتیم.منوگزاشتورفت منم رفتم دنبال طلاق.امیدی به زندگیمووون نبوداصلا.از اول باخونوادش مشکل داشتم.یعنی اونابامن مشکل داشتن .بعد5 ماه تنهایی واینکه پریودم شدم 5 ماهه کیت زدم مثبت بود.رفتم دکترگفت 5 ماهته و صدای قلبشوگوش دادم.زندگی نابودشدمون بااومدن دخترم درست شد.شداولین وبزرگترین نده فامیل پدریش .بعداومدنش بخت همه بازشدوهمه زنافامیل ک بچه نداشتنوبچه دارنمیشدن بچه دارشدن.دخترم ظهرتاسوعابدنیااومدودنیاموزیباکرد.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1703288/نماز-حاجت-روز-پنج-شنبه

ممنونم ان شاءالله همه حاجت روا شیم

سلام دوستان عزیز هر سوالی درباره آی وی اف دارید میتونم کمکتون کنم ‌‌‌❤️❤️
https://www.ninisite.com/discussion/topic/1708111/معجزه-خدا-وبارداری-من

عزیزم دوباره بهت تبریک میگم  تو این تاپیکت بودم کامنتم گذاشتم  واست همون موقع ان شالا بسلامتی بغلش کنی خدا یاورهمیشگیت باشه 

عزیزم دوباره بهت تبریک میگم  تو این تاپیکت بودم کامنتم گذاشتم  واست همون موقع ان شالا بسلا ...

فداتشم عزیزم ممنون.انشالله قسمت همه بشه.من بار دوم کهوهمسرم آز اسپرم داد تعدادش افتضاح تر شده بود رسیده بود بهدعدد۶.دکتر گفت برسه۱باید بری آیوآی.

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
فداتشم عزیزم ممنون.انشالله قسمت همه بشه.من بار دوم کهوهمسرم آز اسپرم داد تعدادش افتضاح تر شده بود رس ...

بضی وقتا خدا یه کارایی میکنه طرف پروفسورم باشه مات و مبهوت میمونه قربون کرمش برم  خدا گربخواهد غیرممکن میکند ممکن