2821
2789
عنوان

صدای همسایه

363 بازدید | 31 پست

با صدای های آزاد دهنده همسایه مثل وسایل کشیدن نصف شب 

داد و بیداد دعوا دویدن بچه 

چه جوری کنار اومدید خیلی رو مخن تذکر دادیم جواب نداده و رعایت نمیکنن 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همسایه بالایی ما یه پسر ۷ ساله داره که دائم در حال بدو بدوعه اما من اصلا ناراحت نمیشم نمیدونم چرا گرچه دخترمو اجازه نمیدم تو خونه بدو بدو کنه به خاطر همسایه پایینی

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

همسایه بالایی ما یه پسر ۷ ساله داره که دائم در حال بدو بدوعه اما من اصلا ناراحت نمیشم نمیدونم چرا گر ...

شما آپارتمان نشینی رو بلدی به همون خاطر. 

هم دویدن هم وسایل پرت کردن همه چیز دارن 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

اون ها ساعت ۱۱ شب تازه شروع میکنن

این دیگه واقعا ستمه خب بهشون تذکر بدید خدایی بین ساعت ۱۱ شب تا ۸ صبح سروصدا قابل تحمل نیست

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

همسایه ما که الان جارو برقی میکشه

الان؟😂 روزو ازش گرفتن ؟