2777
2789
عنوان

صدای همسایه

346 بازدید | 31 پست

با صدای های آزاد دهنده همسایه مثل وسایل کشیدن نصف شب 

داد و بیداد دعوا دویدن بچه 

چه جوری کنار اومدید خیلی رو مخن تذکر دادیم جواب نداده و رعایت نمیکنن 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما صبح امروز ساعت ۵ همسایه ی کامیون شن خالی کرد باد در کامیون بهم خورد ی صدا وحشتناکی داد

ک من با استرس پریدم از خواب

‏موهایمان سفید شد، گفتند ارثیست،راست گفتند؛ ما وارثان اضطراب و استرس در تاریخ بودیم.

همسایه بالایی ما یه پسر ۷ ساله داره که دائم در حال بدو بدوعه اما من اصلا ناراحت نمیشم نمیدونم چرا گرچه دخترمو اجازه نمیدم تو خونه بدو بدو کنه به خاطر همسایه پایینی

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

همسایه بالایی ما یه پسر ۷ ساله داره که دائم در حال بدو بدوعه اما من اصلا ناراحت نمیشم نمیدونم چرا گر ...

شما آپارتمان نشینی رو بلدی به همون خاطر. 

هم دویدن هم وسایل پرت کردن همه چیز دارن 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

اون ها ساعت ۱۱ شب تازه شروع میکنن

این دیگه واقعا ستمه خب بهشون تذکر بدید خدایی بین ساعت ۱۱ شب تا ۸ صبح سروصدا قابل تحمل نیست

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

همسایه ما که الان جارو برقی میکشه

الان؟😂 روزو ازش گرفتن ؟