2777
2789
عنوان

تمام بدبختی ها و بدشانسی ها برا منه

100 بازدید | 13 پست

بچه ها خواهرم تا 1 ماه میره سرکار کار میکنه پدر مادرم بهش میگن وای تو خیلی زحمت کشیدی عزیزممم کلی تشویقش میکنن قربون صدقش میرن بعدش من 9 ماه مدرسه میرم کارناممو که میگیرم معدلمو بالای 18 میگیرم و 19.75 که میگیرم پدر مادرم میگن اگه درس میخوندی اینطوری نمیشد کلی سرزنشم میکنن بهم میگن همه درسشون خوبه تو فقط نمیخونی آبرومونو همه جا میبری تنبل..... 

بعدش میرن به کل فامیل میگن وای کیمیا معدلش خیلی پایینه کیمیا اصلا درس نمیخونه دانش اموز تنبلهـ و فامیلامونم سریع باور میکنن

بعدش با این سرزنشاشون انتظار دارن شاد باشم و درسخون

اعتماد بنفسمو گرفتن خدایاااا

تورو خدا بجای تیکه انداختن آرومم کنین حالم خیلی بده😭😭😭😭😭

حَضرَتِ‌عِشقْ‌عَجَبْ‌كربْ‌و‌بَلايى‌دارَدْ... شَبِ‌جُمعه‌حَرَمَشْ‌حـال‌وهَوايى‌دارَدْ:)💔 ️ 

برات حمد خوندم 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادمه سال یازدهمم سر امتحان نوبت اول خیلی خیلی خیلی درس خوندم حتی شبا فقط ۲ ساعت می خوابیدم کل ارزوم این بود که کارنامه رو بگیرم نشون مامانم بدم که نمره هام خوب شده می خواستم لبخندشو ببینم 

بعد کلی زحمت کارنامه رو گرفتم نمره هام عالی بود همه ۱۹ و ۲۰ معدلمم عالی بود فقط یه دونه ۱۸ داشتم وقتی کارنامه رو گرفتم از خوسحال داشتم بال در می اوردم خیلی خوشحال بودم و مطمئن بودم مامانمم خوشحال میشه 

شاید باورت نشه وقتی کارنامه رو نشونش دادم لبخند نزد ک هیچ گفت چرا یه ۱۸ داری دلم شکست خیلی بد شکست با اینکه چیزی نگفتم و البته عاشق مامانمم ولی هچی وقت اون روز رو یادم نمیره 🥲

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
یادمه سال یازدهمم سر امتحان نوبت اول خیلی خیلی خیلی درس خوندم حتی شبا فقط ۲ ساعت می خوابیدم کل ارزوم ...

من بودم خودکشی میکردم

وای عزیزم خیلی صبور بودی دمت گرم

من دوازدهمم

ولی من پدر مادرم هیچوقت حاضر نیستن قبول کنن من درس میخونم همیشه اگه همه ی نمراتم 20 باشه هم بازم میگن تو شاگرد اخر کلاس هستی و هیچوقت درس ت خوب نمیشه

حَضرَتِ‌عِشقْ‌عَجَبْ‌كربْ‌و‌بَلايى‌دارَدْ... شَبِ‌جُمعه‌حَرَمَشْ‌حـال‌وهَوايى‌دارَدْ:)💔 ️ 

من بودم خودکشی میکردموای عزیزم خیلی صبور بودی دمت گرممن دوازدهممولی من پدر مادرم هیچوقت حاضر نیستن ق ...

خیلی ناراحت بودم اون لحظه یادمه اشک تو چشام حلقه زد زود خودمو جمع کردم رفتم یه جا دیگه مامانم نفهمه ولی خیلی ناراحت بودم خیلی زحت کشیده بودم ولی دلم شکست بعد اون هم دیگه برام درس خیلی مهم نبود بیشتر سعی می کردم سریال ببینم نمیدونم دقیق دلیلش چی بود اینکه دیدم هر چقدر سعی کردم قبولم نکردن یا اینکه تقصیر هوس خودم بود ولی دیگه خیلی درس نخوندم نزاشتم نمزه هام خیلی بد بشه ولی خودمو هم دیگه اذیت نمی کردم 

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
خیلی ناراحت بودم اون لحظه یادمه اشک تو چشام حلقه زد زود خودمو جمع کردم رفتم یه جا دیگه مامانم نفهمه ...

فک کنم منم باید مثل تو باشم عزیزم

به مامانت بگو زحمت کشیدی

فک کنم منم باید مثل تو باشم عزیزمبه مامانت بگو زحمت کشیدی

نه عزیزم اینو نگفتم فک کنی نباید درس بخونی اینو بگم همه مدر مادرا مثل هم دیگه ان هر کاری بکنی بازم ناراضی ان تو برای خودت تلاش کن و درس بخون من نتونستم ولی تو اشتباه منو نکن الانم دارم میرم دانشگاه ولی نمیدونم رشته ام می تونه منو موفق بکنه یا ن اون چیزی که می خواستمو نتونستم بیارم ولی تو سعیتو بکن با حرف اونا نا امید نشو به خاطر خودت درس بخون 

نه عزیزم اینو نگفتم فک کنی نباید درس بخونی اینو بگم همه مدر مادرا مثل هم دیگه ان هر کاری بکنی بازم ن ...

عزیزم خیلی خوب راهنمایی کردی خدا خیرت بده گلم

مسخره میکنین یا واقعی؟

نه عزیزم چرا باید مسخره کنم؟ 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست