2777
2789
عنوان

طلاق

344 بازدید | 40 پست

مشکل داریم با شوهرم 

البته همه چیز خوبه اما سر جدا خونه گرفتن ب توافق نمیرسیم نمی‌فهمم چرا انقد اصرار داره با مامانش باشه 

البته میدونه ک آخرش جدل داره ی جا زندگی کردن اما بازم میگه میدونم اما جدا ن 

چجوری شهامت پیدا کنم ک برم برای طلاق 

خودش س دفعه تو دعوا سر خونه گفته میخوای طلاقت بدم?!! 

برای رفع مشکلاتم ی صلوات بفرستید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سر همچین چیزی طلاق نمیگیرت. با مادرش صحبت کن قانعش کن جدا بودن بهتره اینطوری محبت و احترامش حفظ‌ میشه. یا از پدر مادرت بخواه صحبت کنن. مادرش راضی شه‌ اینم کوتاه میاد

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
سر همچین چیزی طلاق نمیگیرت. با مادرش صحبت کن قانعش کن جدا بودن بهتره اینطوری محبت و احترامش حفظ‌ میش ...

تمام این کارا رو کردم 

ماما مانش مقصره روزایی ک پسرش میاد خونمون ناهار دو روز تو هفته بیشتر نیست اما خودم دیدم بار ها ک بهش میگه پسرم تو ک نبودی من غذا نخوردم 

عزیزم زندگی ارزشش خیلییییییی زیاده طلاق راه اخره بخاطر هیچ کس کامتون رو تلخ نکنید مادرشوهرتو نادیده بگیر فک کن یه بچه معلول داری باهاش کنار بیا خانومی

من به هیچ چیز مردان ایمان ندارم جز یکرنگیشان در نامردی.☺️

وای خواهرمن هم با مادر شوهرش زندگی میکنه پدرشوهرش مرده یه برادر شوهر سی ساله هم داره با یه خواهرشوهر ترشیده شوهرش اصلا راضی نمیشه خونه جدا بگیره خیلی اذیتش میکنن اینجور ادما اصلا درست نمیشن

اگرپیوسته بگی اتفاق بدی خواهد افتاد شانس پیشگو شدن رو پیدا میکنی

عزیزم خب چرا روز خواستگاری درمورد اینک جدا باشین ب تفاهم نمیرسید؟ خیلی خانوما همش تاپیک میزنن و مشکلشون اینه ک با خونواده شوهر یجا زندگی میکنن. مگ نمیدونید ک سخته باهم زندگی کردن ک قبول میکنید؟ اون موقع کلتون داغه میگید باشه ولی بعدش میرید تو زندگی ب مشکل میخورین

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆
چقد راحت جديدن هممون چه زنا و چه مردا از طلاق حرف ميزنيم به خدا برايه اين موارد طلاق گرفتن حلالع مشك ...

وقتی هر روز گریه کنی و اوقات خوش نداشته باشی 

وقتی مادرشوهر و خواهر شوهرت باهات تلخ زیتونی کنن و او رو زیر دست کنن و دست بندازنت

وقتی مث کنیز همه کارشون رو بکنی و بازم اذیتت کنن 

شوهرت هم ببینه و بگه میدونم حق با تو اما چ کار کنم مامانمه تو رو میتونم راضی کنم اما اونو ن 

ینی خر گیرت آوردن  مجبوری بگی 

من چهار سال با ایشون دوست بودم 

این پنجمین سالی ک باهاشم 

چهار سال هم مشکل داشتیم اما کسی بینمون موش نمی دوند