2777
2789
عنوان

شیر داغ باشه یا سرد واسه شیر برنج

99 بازدید | 8 پست

بعده اینکه برنج پخته شد شیر رو باید جدا بجوشونم بعد اضافه کنم به شیر برنج یا همینجوری سرد اضافه کنم؟

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هوش مصنوعی گفت:


برای شیر برنج طعم و بافت بهتر، بهتره این کارو انجام بدی:


1. شیر رو جدا گرم کن: شیر رو روی حرارت ملایم بجوشون، یا حداقل داغ کن (ولی زیاد نجوشه که سر بره).



2. بعد اضافه کردن به برنج: وقتی برنج تقریبا پخته و نرم شد، شیر داغ رو کم‌کم اضافه کن و همزمان هم بزن تا قوام پیدا کنه.




❌ اضافه کردن شیر سرد مستقیم باعث میشه برنج خام و آبکی بمونه و طعم شیر کمتر حس بشه.


اگه بخوای، می‌تونم یه روش سریع و خوشمزه برای شیر برنج کرمی و بدون ته گرفتن برات بگم.



ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز