2777
2789

در مرحله اول بگم من شیفته جنتلمنیش شدم خیلی خوبه

هنوز بهش جواب قطعی ندادم ولی گه گاهی جوابشو میدم حرف میزنیم

صاحب شرکتیه که بابام توش کار میکنه

از قبل اینکه بابام استخدام شه ما همو میشناختیم

ی دختر ۷ ساله داره که وقتی ۲ سالش بوده از خانومش جدا مبشه و بچه پیش مادرشه یا هم پیش مادربزرگش(مامان همین اقا)

چیکار کنم؟ هم خیلی جنتلمن و خوبه هم از لحاظ مالی عالیه وضعش 

۳۳ سالشه 

آره دو بار خوشبختت میکنه😂😂😂 به همین خیال باش

یا تاپیکت فیکه یا کله‌ت پوکه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهت بگم قطعا آماده این باش که بچه میاد وسط زندگی تون

فردا نیایی آه و ناله کنی که بچه اش فضوله،بچه اش نمیره، بچه اش ال میکنه بل میکنه ها

قطعا بچه اش وسط زندگی. تونه

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

ن هایکه میخونم افتادم  

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست میگه چشمات کباب بود من لر بی دفاع 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره بردش خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره من جون میدم برای این تیم🐳 ما دهه هشتادیا نسل جززززغاله ایم نه ؟ گرونی و تحریم دیدیم ، کرونا رو دیدیم ، زلزله و قحطی دیدیم ، حرومزاده ی خوک صفتی مثل ترامپ دو قطبی دیدیم ولللی بازم زنده ایم خداوندم که قربونش برم جهنم شو این دنیا کشیدیم حداقل اونور برامون کد تخفیف ویژه بزنه بندازه تو یکی از طبقه های بهشت

زندگی فقط مادیات نیست 

چه عجیب هستین 

جواب سوالتونو خودتون میدونید 

🖤❤السلام علیکم یوم ولدتم و یوم استشهدتم و یوم تبعثون أحیاء❤ سلام بر روزی که بدنیا آمدید روزی که به شهادت رسیدید و روزی که زنده برانگیخته میشوید 🖤🇮🇷❤امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند 🇮🇷❤ 🖤ما مدعیان صف اول بودیم از آخر مجلس شهدا را چیدند 🖤 تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اخه چرا...از دور قشنگه فقط...ادم حوصله بچه خودشم نداره چ برسه یکی دیگه این یه حقیقته..تازه برا بچه اون باید بیشتر حساسیت بخرج بدب چون کوچکترین چیزیو ممکنه ربط بدن ب اینکه بچه خودت نیست 

خواستگار دیگع ای حتی اگرم نداشته باشی هنوز سنت خوبه کمه میتونی‌منتطر بمونی ادمای بهتری بیان

2790
2778
2791
2779
2792