2777
2789
عنوان

تجربه های من از مدرسه تیزهوشان

132 بازدید | 9 پست

اولاش خیلی مدرسم رو دوست داشتم

خیلی تلاش میکردم تا قبول شم

مدارس تیزهوشان جو فوق العاده رقابتی و سنگینی داره تو هرچی بخونی باز یکی ازت بالاتره

توی دوران راهنمایی نفر اول کلاس بودی میری تیزهوشان دبیرستان میبینی نفر سومم نیستی

معلم ها فوق العاده پر توقع

نه اینکه معلماش بد باشن ها منظورم اینه که خیلی سخت گیر و پر توقع هستن و خیلی فشار میاد بهت

این فشار ها باعث شده خیلی از رتبه برتر ها از مدارس تیزهوشان باشن ولی به چه قیمتی؟ به قیمت هدر رفتن تموم جون و مو و پوست و هرچی

من خودم الان یازدهمم ولی واقعا کم میارم دیگه نمیتونم

من که انقدر علاقه داشتم وضعیتم این شده که کلا دارم خودمو مقایسه میکنم و خودخوری میکنم

اگه بچه هاتون علاقه ندارن به زور این مدارس نفرستینش اجبار نکنید مدارس تیزهوشان رو برای بچه هاتون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه ها متفاوته 

منم از هفتم تیزهوشان بودم 

روحیه درسخون و کنجکاو و عشق به مطالعه داشتم 

تحت هیچ شرایطی نه خودم نه خانواده ام اهل مقایسه نبودیم 

سخت تلاش خودم رو کردم 

دچار هیچ عوارض استرسی نشدم

عزیزم الان در مدارس نمونه دولتی هم اوضاع همین هست. به خدا رقابت وارد مدارس ابتدایی هم شده

نمونه و تیزهوشان فرق نداره که شهر ما نمونش سطحش بالاتر از تیزهوشانه 

منم بگم؟ سمپاد هویتم رو ساخت دوستای خوب ،تلاش کردن و عادت به اینکه همیشه بهترین نباشم بلکه بهترین خو ...

راستش منم دلم خواست همینو بگم. خیلی از ارتباطات و دوستای خوبی که داشتم از همون موقع هست