بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی خوشحالم ک حامله شدی میشه بگی چند وقت اقدام بودی و چیکار کردی منم منتظرم چن ماهه
انشاالله دامنت به زودی سبز بشه عزیزم😍😍😍😍رفتم تحت درمان شدم دکترم قرص کلومیفن داد به مدت دو ماه نتیجه گرفتم.ماه دومی که قرص میخوردم خودمو زده بودم به بیخیالی و میرفتم استخر و انگار نه انگار که من دلم له له میزد واسه بچه . همه چیو سپرده بودم بخدا . به شوهرم چیزای مقوی میدادم بخوره خرما هم زیاد میخوردیم . نزدیکیمون روبه صورت سجده ای داشتیم و بعد از ریختن منی سریع برمیگشتم و پاهام رو به سمت بالا بمدت دو ساعت نگه میداشتم . روز تخمک گذاریم رو با کیت فهمیده بودم اونروز رو تا سه روز بعدش هر روز نزدیکی داشتیم بقیه روزها یک روز در میون بود. اگه سوالی داشتی بپرس . انشاالله خدا به همه منتظرا یه فسقلی ناز و تپلی بده
💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪