2777
2789
عنوان

اخه چرا 😢😢😢😢

363 بازدید | 38 پست

هم خودم و هم همسرم عاشق بچه هستیم😢😢😢

۳ ماهه اقدامم این ماه خیلی امید به بارداری داشتم😔😔

سه روز عقب انداختم رفتم سونو خوش حال و شاد و خندون که بهم گفت pco هستی😭😭😭

اخه چراااااا 

تمام امیدم رو از دست دادم

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يني چي عزيزم؟

اين متنو بخونين حتما😍❤️👇🏻یکی تو 23 سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو 10 سال بعد به دنیا میاره ،اون یکی 29 سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره.یکی 25 سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار پیدا میکنه ،اون یکی 29 سالگی مدرکشو میگیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا میکنه.یکی 30 سالگی ریس شرکت میشه و در چهل سالگی فوت میکنه،اون یکی 45 سالگی رئیس شرکت میشه و تا 90 سالگی عمر میکنه. تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر.تو توی زمان خودت زندگی میکنی،پس آروم باش از زندگی لذت ببر و خودتو با کسی مقایسه نکن.

چیکار کنم سریع باردار بشم😭😭😭😭

از اون سختر دکتر خوب چه جوری پیدا کنم درمانم کنه😭😭😭😭😭😭

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

منم سع ماه اقدامم.ماه پیش با ده روز تاخیر پریود شدم.در حالی ک تو عمرمم یک روزم عقب ننداخته بودم.هرکیم میدیدم میگف چقدر شبیه حاملهای😢😢😢😢😢😢

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜

عزيزم بعد سه ماه انقدر نا اميد نباش 

بايد صبر داشته باشي 

اين متنو بخونين حتما😍❤️👇🏻یکی تو 23 سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو 10 سال بعد به دنیا میاره ،اون یکی 29 سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره.یکی 25 سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار پیدا میکنه ،اون یکی 29 سالگی مدرکشو میگیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا میکنه.یکی 30 سالگی ریس شرکت میشه و در چهل سالگی فوت میکنه،اون یکی 45 سالگی رئیس شرکت میشه و تا 90 سالگی عمر میکنه. تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر.تو توی زمان خودت زندگی میکنی،پس آروم باش از زندگی لذت ببر و خودتو با کسی مقایسه نکن.

تا يه سال عاديه

چیکار کنم سریع باردار بشم😭😭😭😭 از اون سختر دکتر خوب چه جوری پیدا کنم درمانم کنه😭😭😭😭😭😭

آخه دکتر بری الان ک درمانت نمیکنه، میگه ت یه سال اقدام طبیعیه اگه باردار نشی 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌