2777
2789
عنوان

اخه چرا 😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 38 پست
ای جانم خدا حفظشون کنه🌷🌷🌷

ممنون عزیزم ان شاالله به زودی دامنت سبز میشه گلم غصه نخور مشکلت حادنیست که

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما
ممنون عزیزم ان شاالله به زودی دامنت سبز میشه گلم غصه نخور مشکلت حادنیست که

فداتشم مرسی عزیزم❤❤❤

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی خوشحالم ک حامله شدی میشه بگی چند وقت اقدام بودی و چیکار کردی منم منتظرم چن ماهه

انشاالله دامنت به زودی سبز بشه عزیزم😍😍😍😍رفتم تحت درمان شدم دکترم قرص کلومیفن داد به مدت دو ماه نتیجه گرفتم.ماه دومی که قرص میخوردم خودمو زده بودم به بیخیالی و میرفتم استخر و انگار نه انگار که من دلم له له میزد واسه بچه . همه چیو سپرده بودم بخدا . به شوهرم چیزای مقوی میدادم بخوره خرما هم زیاد میخوردیم . نزدیکیمون روبه صورت سجده ای داشتیم و بعد از ریختن منی سریع برمیگشتم و پاهام رو به سمت بالا بمدت دو ساعت نگه میداشتم . روز تخمک گذاریم رو با کیت فهمیده بودم اونروز رو تا سه روز بعدش هر روز نزدیکی داشتیم بقیه روزها یک روز در میون بود. اگه سوالی داشتی بپرس . انشاالله خدا به همه منتظرا یه فسقلی ناز و تپلی بده

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
انشاالله دامنت به زودی سبز بشه عزیزم😍😍😍😍رفتم تحت درمان شدم دکترم قرص کلومیفن داد به مدت دو ماه ن ...

مررررسی عزیزم ممنون از پاسخگوییت خدا برات حفظش کنه

تنبلی داستین کلومفین خوردین؟

واقعیتش من پنج ماهه اقدام کردم دوس ندارم دیت دکتر بیفتم این ماه پیاز درمانی میکنم

استخاره کردم برم دکتر بد اومد

مررررسی عزیزم ممنون از پاسخگوییت خدا برات حفظش کنه تنبلی داستین کلومفین خوردین؟ واقعیتش من پنج ماه ...

اره تنبلی داشتم . یه دکتر خوب و با تجربه بتونی پیدا کنی خوبه 

میشه زمان و مقدار مصرف کلومیفن رو بگین عزیزم مرسی 

از روز سوم تا هفت پریودی شبی دو تا میخوردم ماه دوم نتیجه گرفتم