2777
2789
عنوان

شماهم چند روز غذا درست نکنین تنبل میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 67 پست
خونه ام تمیزه،قبل مهمونی ها کاملا خونه رو تمیز کردم اساسی ها حتی پاک کردن پنجره ها و شستن بالکن ،اشپ ...

خونه من انگار طویله‌اس 😖😖😖

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشب رو املت بزنید یه غذایی که هوس کردی رو فکر کن ،همین میشه انگیزه برات

راس میگی گوجه رنده شده تو فریزر دارم ،هوس قورمه سبزی کردم از دیشب میگفتم صبح زود بلند میشم بذارم 

که نتونستم

خب یچیز راحت بزار مثل املت یا سیب زمینی تخم مرغ با سبزی به به ظرفارم ک بچین تو ماشین و سینکو بشور و ...

راس میگین یااملت میذارم رنده اش تو فریزر هس یا تخم مرغ سیب زمینی 

وقتی شوهرت خوب تشکر نکنه یا پول نده ادم احس اشپزی اش میره این نظر منه

نه خدارو شکر از لحاظ مالی اوکی ام بی پول نمیمونم ماهانه،۵تومن میده برام،کم بیارم بیشترم میده این ماه ۷تومن گرفتم ازش،

ولی بله در مورد غذا هیچوقت تشکر نکرده نه تنها من ها،کلا میریم خونه مادرش همینه ،من باید یواشکی بگم تشکر کنم بعد غذا ،کلا مدلش همینه 

نه والا اگه قرار بود تنبل بشم برا غذا دیگه هیچ وقت نباید غذا درست میکردم😂😂

خوش بحالت،بمن ام یکم انگیزه بده جوری شده که اگه شوهرم نباشه غذا درست نمیکنم از صبح هیچی نخوردم همش دراز کشیدم

خونه من انگار طویله‌اس 😖😖😖

فقط باهمین تمیزی خونه حساسم و حوصله دارم همیشه چون اصلا نمیتونم دوام بیارم رو اعصابم تاثیرمیذاره 

کاش تو آشپزی اینجوری بودم

من بچه دارشم چیکارمیخوام کنم همش باید اشپزی،😭سر وقت صبحانه ...

خوش بحالت،بمن ام یکم انگیزه بده جوری شده که اگه شوهرم نباشه غذا درست نمیکنم از صبح هیچی نخوردم همش د ...

خب منم همسرم نباشه غذا درست نمیکنم حق داری در این مورد 😂 

جهت فخرفروشی برا غذا درست نکردن بگم

من همسرم راه دور کار میکنه دو هفته نیست من غذا درست نمیکنم 

دو هفته ای هم که هست من ناهارا سر کارم خودش یچی آماده میکنه ، من فقط شام درست میکنم که اونم چند باریش دعوت میشیم یا وقت ندارم از بیرون میگیریم😝😝😝 

دیگه همون چند شب هم بخوام درست نکنم روم نمیشه 😂😂😂

نه خدارو شکر از لحاظ مالی اوکی ام بی پول نمیمونم ماهانه،۵تومن میده برام،کم بیارم بیشترم میده این ماه ...

خیلی خوبه پس انداز هم میکنی برای اینده ات؟ اخه فقط خرجی باشه این کافیه زیادم هست اما فقط با خرجی زن تو چهل سالگی بخودش میاد میبینه هیچی نداره مگه نصف خونه شوهر به نامش کنه

ولی همینم خیلیا نمیدن و وقتی اینک زنشون ب خودش برسه براشون مهم نیست یعنی نیازشون جای دگ برطرف میکنن انقدم ارزونن اون زنا فکر کن شوهر ادم بهش پول نمیده بره رنگ مو چون اون بیرون حاضر امادش هست ک واسه رابطه یک تومن میگیره..

ببخشید زیاد حرف زدم 🌸

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید