2777
2789

خانوما من تقریبا۵ روزه خونه نیستم غذا درست نکردم همش اینور اونور دعوت بودیم ...

خلاصه الان از دیروز خونه ام اصلا نمیتونم برم سمت گاز،

دیروز از بیرون سفارش دادیم دیگه امروز خجالت میکشم از همسرم اخ زیاد از بیرونم میگیریم تازگیا،

از طرفی گردنم رگ ب رگ شده نمیتونم تکون بدم سرمو شدید درد میگیره ،

موندم الان نمیتونم برم اصلا سمت آشپزی هم تنبل شدم میگم کیی غذا درست کنه کی بشوره ظرفارو 

ماشین ظرفشویی دارما ولی یکی دوتا ظرف نمیشه گذاشت که،

الان میخواستم بلندشم کباب تابه ای بندازم هی بلند میشم هی دراز میکشم 

غذاهای کم دردسرتر فعلا بپزید 

دقیقا همینه

البتع من در هر حالت نسبت ب اشپزی کردن تنبلم

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم اینجوری ام 

زودتر خودتو جمعو جور کن مثه من تنبل نشی 

بخدا از دیشب قسم خوردم صبح بیدار شم خونه رو تمیز کنم هنوز که هنوزه دراز کشیدم 😑😑

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

وقتی شوهرت خوب تشکر نکنه یا پول نده ادم احس اشپزی اش میره این نظر منه

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

غذاهای کم دردسرتر فعلا بپزید دقیقا همینهالبتع من در هر حالت نسبت ب اشپزی کردن تنبلم

آفرین دقیقا منم عین شمام،برا آشپزی درهرحالت تنبلی میکنم 

مخصوصا الان که قبل از مهمونی ها آشپزخانه رو کاملا تمیز کردم اصلا نمیتونم سمت گاز برم که کثیف میشه هرچند شبا قبل خواب آشپزخونه ام باید کابینت هام و گاز تمیزکنم بعد بخوابم

منم اینجوری ام زودتر خودتو جمعو جور کن مثه من تنبل نشی بخدا از دیشب قسم خوردم صبح بیدار شم خونه رو ت ...

خونه ام تمیزه،قبل مهمونی ها کاملا خونه رو تمیز کردم اساسی ها حتی پاک کردن پنجره ها و شستن بالکن ،اشپزخونه ام کامل تمیز چدن های کارمو شستم،کلا تمیزه 

همه چی ام سرجاشه ،بااینهمه دیروزم یدونه جارو کشیدم

ولی اصلا دست و دلم به آشپزی نمیره میرم آشپزخونه دوباره میام دراز میکشم