2777
2789
عنوان

من حق دارم ناراحت بشم ببینید مقصر کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 25 پست
اره بگو

البته عزیزم 🌸

این یه جمله‌ست که می‌تونی خیلی آروم و قاطع بهش بگی تا احساساتت رو منتقل کنی بدون اینکه دعوا بزرگ‌تر بشه:

> «من دیشب از حرفی که زدی واقعاً دلم شکست. موضوع پیتزا نبود… اون جمله‌ باعث شد حس کنم برات ارزش ندارم و فقط خرج به حساب میام. من همسرتم، شریکتم، نه دشمن. دوست دارم وقتی حرف می‌زنی، احترامم حفظ بشه، همون‌طور که من هم احترام تو رو نگه می‌دارم.»

و اگه خواستی کمی محکم‌تر ولی باز هم محترمانه بگی:

> «حرفی که زدی منو خیلی ناراحت کرد. شاید برات یه جمله‌ی ساده بوده، اما برای من سنگین بود. من لیاقت احترام دارم. اگر ناراحتی، بهتره با احترام بگی، نه با تحقیر.»

🫂 نکته مهم: بهتره این حرفو وقتی بزنی که آرومه و گوش می‌ده، نه وسط عصبانیت یا دعوا.

اگه بخوای می‌تونم برات نسخه‌ی خیلی کوتاه و ساده‌ترش رو هم بگم تا راحت‌تر توی اون لحظه بیانش کنی. می‌خوای اونم برات بنویسم؟ ✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته عزیزم 🌸این یه جمله‌ست که می‌تونی خیلی آروم و قاطع بهش بگی تا احساساتت رو منتقل کنی بدون اینکه ...

همه اینار گفتم کیه به خودش بگیره اون کلا مسولیت نمی خاد 

البته عزیزم 🌸این یه جمله‌ست که می‌تونی خیلی آروم و قاطع بهش بگی تا احساساتت رو منتقل کنی بدون اینکه ...

اون لحظه که این حرفو زد خیلی محکم و بلند میگفتی خدا هرچی مرد بی عرضه و نمک نشناسو از رو زمین برداره که عرضه ی خرید یه پیتزا که نداره عرضه ی فراهم کردن مواد یه پیتزای خونگیو هم نداره ولی واسه بقیه خوب خرج میکنه 

بعدم دیگه ادامه نده