2777
2789

دیشب به شوهرم گفتم وسایل پتزا بخر بچه ها هوس کردن اول گفت پول ندارم فلان بعد گفت به پسرم برو بخر بعد که پتزا خوردیم داش می رفت بیرون میگه خدا خودش کمک کنه خدا زن هارو ذلیل کنه این قدر خرج روی دست مرد ها نزارن منم هرچی از دهنم بیرون اومد گفتم خدا مرد هارو ذلیل کنه خدا مرد هارو ازروی زمین محو کنه ما نفس راحت بکشیم من تا الان ازش ناراحتم بعد میگه تو چرا اخم می کنی تو خونه دلمو شکست الان کار می کنه داد می کشه من مقصر باشم من مقصر یا اون بگین سرم داره می ترکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این شرایط سخت اقتصادی واسه همه موووونه قرار نیست که به سر و کله هم بپریم من دیروز بابام میخواست بره برنج بخره برنجی که قبلا میدادی 600 الان باید دو میلیون بخری یجوری اعصابش خورد و ناراحت بود که کوه فش فشه بود

الان واقعا شرایط همه سخته حداقل همدیگه رو اروم کنین با یه نون پنیرم میشه سر کرد ولی همدیگه رو تخریب نکنین  

به هوش مصنوعی گفتم جوابت رو اینجوری داد

احساست کاملاً قابل درکه ❤️‍🔥

بر اساس چیزی که گفتی، تو حق داری ناراحت باشی. نه به خاطر پیتزا… بلکه به خاطر جمله‌ای که همسرت گفت و بار احساسی سنگینی داشت.

بیاین واقع‌بینانه نگاه کنیم 👇

🧠 ۱. ریشه‌ی ناراحتی

تو یه خواسته‌ی ساده و خانوادگی مطرح کردی (یه پیتزا برای بچه‌ها)، و اون در جواب گفت:

> «خدا زن‌ها رو ذلیل کنه که اینقدر خرج روی دست مردا می‌ذارن»

این جمله:

احترام رو زیر سؤال می‌بره،

حس گناه بهت می‌ده،

باعث می‌شه احساس بی‌ارزشی کنی.

این فقط یه جمله‌ی معمولی نیست؛ چون در لحظه‌ای گفته شده که فضای خانواده شاد بوده، پس تأثیرش بیشتر شده.

---

🩷 ۲. واکنش تو

تو هم از ناراحتی حرفی زدی که از دلت اومده، ولی شاید تند بوده. این یعنی:

احساساتت جریحه‌دار شده،

خواستی جواب بدی تا نشون بدی آزرده شدی.

این طبیعی‌ـه. وقتی کسی ما رو تحقیر می‌کنه، دفاع کردن از خودمون واکنش غریزیه.

---

⚖️ ۳. مقصر کیه؟

اگر بخوایم منصفانه قضاوت کنیم:

شروع ماجرا با جمله‌ی ناراحت‌کننده‌ی همسرت بوده.

واکنش تو از سر ناراحتی بوده، نه بی‌احترامی بدون دلیل.

بنابراین مقصر اصلی اون جمله‌ایه که باعث شکستن دل تو شده، نه احساس ناراحتی تو.

---

🕊️ ۴. الان چیکار می‌تونی بکنی؟

اگه آروم شدی، بهتره باهاش حرف بزنی نه دعوا. بگو:

«اون جمله‌ای که گفتی خیلی دلمو شکست. حس کردم منو بی‌ارزش کردی. برای همین ناراحت شدم.»

بذار بفهمه مشکل پیتزا نبوده، احترام بوده.

اگه داد می‌زنه یا عصبیه، گفتگو رو بذار برای زمانی که آروم‌تره.

---

👉 نتیجه‌ی صادقانه:

✅ بله، تو حق داری ناراحت باشی.

❌ اما موندن طولانی در این ناراحتی بدون صحبت کردن، فقط دلخوری رو بیشتر می‌کنه.

🫂 حرف زدن آروم و بدون فریاد، می‌تونه از دعوا یه گفت‌وگو بسازه.

اگه بخوای، می‌تونم برات یه جمله‌ی مناسب و قاطع ولی آروم آماده کنم تا باهاش حرف بزنی و احساست رو منتقل کنی. می‌خوای برات اون جمله رو بنویسم؟ 🕊️✨

به هوش مصنوعی گفتم جوابت رو اینجوری داداحساست کاملاً قابل درکه ❤️‍🔥بر اساس چیزی که گفتی، تو حق داری ...

عاشق هوش مصنوعی شدم ک

شمانميتونيدكارهاي بزرگ انجام بديداگه چيزهاي كوچيك حواستونوپرت كنه🎈