2777
2789
عنوان

تی ار ایکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2066 بازدید | 20 پست
وای خیلی خوبی که خوش بحالت😍😍  شش ماه بدنسازی کار کردم الان میخوام برم تی ار ایکس ولی رژیم تع ...

نه هیکلم رو فرم نیست شکم خیلی گنده و زشت دارم پهلوهای نافرم خیلی بدو ناجور. سایز لباس ۴۲ هم برام تنگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه هیکلم رو فرم نیست شکم خیلی گنده و زشت دارم پهلوهای نافرم خیلی بدو ناجور. سایز لباس ۴۲ هم برام تنگ ...

چه عجیبه چون نسبت به قدت خیلی وزنت نرماله 

البته تیپ بدنی هم شرطه 

مثلا من خودم استخون بندی درشتی دارم هرکی میبیندم میگه وزنت بهت نمیخوره 

ولی دیگه خسته شدم دوست دارم خوش هیکل شم 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
من تردمیل کار میکنم .نمیدونم پیاده روی برم یا ایروبیک یا کاردیو 

کاردیو عالیه 

دوست من میره خیلی زود وزنش اومد پایین البته رژیم هم گرفت 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
کاردیو عالیه  دوست من میره خیلی زود وزنش اومد پایین البته رژیم هم گرفت

قبلا خیلی ورزش میکردم و رژیم رعایت میکردم الان نه هروز شیرینی و کلی غذا میخورم خیلی کم هم ورزش میکنم. اما میخوام شروع کنم تمام لباسام داره برام تنگ میشه‌

قبلا خیلی ورزش میکردم و رژیم رعایت میکردم الان نه هروز شیرینی و کلی غذا میخورم خیلی کم هم ورزش میکنم ...

اره منم همینطوریم 

بیا با هم شروع کنیم که انگیزه بگیریم