2777
2789
عنوان

تی ار ایکس

2102 بازدید | 20 پست

سلام دوست جونیا 

کسی هست تی ار ایکس کار کنه اینجا ؟ راضیه ؟ 

چربی سوزیش سریعه ؟؟ ممنون میشم اطلاعاتی دارید بگید 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

یعنی هیچکس اطلاعی نداره ؟؟🙁🙁

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیشتر فرم دهیه ولی من نرفتما تو باشگامون دیدم

مرسی از پاسخت عزیزم 

یعنی مثله بدنسازیه؟

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

پایه تی آر ایکس این بند هان ، بیشتر تمرینا با همینا انجام میشه.

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

پایه تی آر ایکس این بند هان ، بیشتر تمرینا با همینا انجام میشه.

مرسی عزیزم 

بیشتر دوست داشتم ببینم کسی اگه تجربشو داره بگه چجوریه که انگار کسی کار نکرده 

باز هم ممنون 😘

مرسی عزیزم  بیشتر دوست داشتم ببینم کسی اگه تجربشو داره بگه چجوریه که انگار کسی کار نکرده  ...

خواهش میکنم گلم ، منم وقتی بدنسازی کار میکردم دیدم خانوما کار میکردن وگرنه تجربه ندارم .

شما میخوای لاغر کنی یا فرم دهی

اولش که لاغر بشم ولی دوست دارم فرم هم بگیرم اصلا خوشم نمیاد شل و ول بشم میخوام هم لاغر شم هم سفت یعنی عضله بشم 

اگه میخوای با هم مسابقه ورزش و رژیم بذاریم اگر موافقی قد وزنت  بگو

اره حتما 

قدم ۱۶۶ وزنم ۷۲ 

من ۱۶۸ وزنم ۶۳ اما خیلی پهلو دارم شدید. باشگاهم میری یا تازه میخوای شروع کنی

وای خیلی خوبی که خوش بحالت😍😍 

شش ماه بدنسازی کار کردم الان میخوام برم تی ار ایکس ولی رژیم تعطیلم 

2790
2778
2791
2779
2792