2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هفته ۳۱ ام شما تهرانین ؟ دکترم رفت خارج بدون دکتر موندم هنوز کسیو پیدا نکردم شما از دکترت راضی ه ...

مشکل شما چیه ن من تهران نیستم

خدایا شکرت بابت همچی  
شما چی بهتون گفتن

ببین مشکلی نیست بهت احتمالا اسپرین میدن اگر سزارین باشین تا ۳۶ ۳۷ هفته مبگن مصرف کنی منم خیلی وقته ابنحوریم با اسپرین کنترل میشه و مشکلی پیش نیمده 

خطر ناک نی نگران نباش 

من هیچی دارم دنبال ی دکتر میگردم پیشش زایمان انجام بدم تهرانم

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

ببین مشکلی نیست بهت احتمالا اسپرین میدن اگر سزارین باشین تا ۳۶ ۳۷ هفته مبگن مصرف کنی منم خیلی وقته ا ...

ولا من آ اس آ80 میخورم از ماه سوم همینجوری دکتر بهم داد ولی الان این اتفاق نمیدونم برا چی افتاد بچه اولمم کم وزن بود ب دنیا اومد اون موقع ولی این سونوها نبودن

خدایا شکرت بابت همچی  
منم هفته ۳۱ ام شما تهرانین ؟ دکترم رفت خارج بدون دکتر موندم هنوز کسیو پیدا نکردم شما از دکترت راضی ه ...

شما عکس رنگی ندادین ببینید چخبره

خدایا شکرت بابت همچی  
ولا من آ اس آ80 میخورم از ماه سوم همینجوری دکتر بهم داد ولی الان این اتفاق نمیدونم برا چی افتاد بچه ...

حتما همون ماه سوم تو سونو ان تی این تشخیصو داده ک اسپرین داده ولی ب شما نگفته چون برا شریان رحمی اسپرین میدن الکی نمیدن منم همون ماه ۳ شروع کردم 

و این مشکل اگر باشه از همون موقع هاس شروعش معمولا نه  یهو ۳۱ هفته متوجه بشین ولی جا نگرانی نداره 

همون ممکنه یکم کم وزن باشن و رشد جنین کم بشه چون خون رسانی ضعیفه ب دنیا میاد بهش میرسی درست میشه😍

حتما همون ماه سوم تو سونو ان تی این تشخیصو داده ک اسپرین داده ولی ب شما نگفته چون برا شریان رحمی اسپ ...

ن ازش پرسیدم برای چیه گف بخاطر فشارخون ک داری برات مینویسم

بهم گف دور سر شکم جنین کمه برا این سونو رنگی داد ولی دکتر سونو گف بچت ریز ممکن زودتر بدنیا بیاد گفتمش مشکلی داره گف نه همچیش خوبه فقط شاید زودتر دکترت ب دنیاش بیاره

خدایا شکرت بابت همچی  
حتما همون ماه سوم تو سونو ان تی این تشخیصو داده ک اسپرین داده ولی ب شما نگفته چون برا شریان رحمی اسپ ...

شما استرس نداری من اصلا نخابیدم امروزم انگاری دکترم نمیاد که جواب سونوم ببینه دارم دیونه میشم

خدایا شکرت بابت همچی  
شما استرس نداری من اصلا نخابیدم امروزم انگاری دکترم نمیاد که جواب سونوم ببینه دارم دیونه میشم

ن بابا استرس چی الان خیلیا اینجورین وقتی میدونم مشکلی نیست چرا استرس بگیرم 

از ۳۵ هفته ب بعد دنیا اومدنش مشکل خاصی ایجاد نمیکنه خدا نکنه ولی تهش اینه بچه چند ساعت میره دستگاه برا تنفس ک اونم اگر دکتر برا ریه امپول بده پیش نمیاد 

خداروشکر که سالمن بچه هامون بد به دلت راه نده الکی