2777
2789
ن بابا استرس چی الان خیلیا اینجورین وقتی میدونم مشکلی نیست چرا استرس بگیرم از ۳۵ هفته ب بعد دنیا اوم ...

پناه بر خدا الان ک شوهرم داروهام گرفته میبینم آ س آ کرده روزی دوتا

ی قرص آهن دیگ داده جدیده

خدایا شکرت بابت همچی  
پناه بر خدا الان ک شوهرم داروهام گرفته میبینم آ س آ کرده روزی دوتای قرص آهن دیگ داده جدیده

سلام خانومی. منم خیلی سر خوردن آسپیرین درگیری دارم. چون دکتر بدون آزمایش خاصی یا حتی سونوگرافی تخصصی برام نوشت گفت بخور. البته سن من بالاست. میخواستم بپرسم این سونوگرافی که شما دادی اسمش چیه؟

الان یکی گفت این مسائل توو انتی مشخص میشه ولی توو انتی من چیزی در این مورد ننوشته بود

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سلام خانومی. منم خیلی سر خوردن آسپیرین درگیری دارم. چون دکتر بدون آزمایش خاصی یا حتی سونوگرافی تخصصی ...

سونوگرافی رنگی داپلر

گف وزن بچه کمه برا همین نوشت

خدایا شکرت بابت همچی  
چند هفته هستی

من شونزده هفته هستم، دکتر آسپیرین نوشت، البته از یه ماه پیش. من تا الان نخوردم. دو تا سقط داشتم قبلا. یکی بخاطر ایست قلبی جنین یکی توقف رشدش. که دومی رو از همون اول آسپیرین میخوردم اتفاقا

من شونزده هفته هستم، دکتر آسپیرین نوشت، البته از یه ماه پیش. من تا الان نخوردم. دو تا سقط داشتم قبلا ...

خب عزیزم تو هم مشکلت مثل من باید حتما آسپرین و بخوری برای خونرسانی ب جنین ببین حتما بگو عکس رنگی برات بنویسه خیالت راحتر میشه 

خدایا شکرت بابت همچی