2777
2789
ن بابا استرس چی الان خیلیا اینجورین وقتی میدونم مشکلی نیست چرا استرس بگیرم از ۳۵ هفته ب بعد دنیا اوم ...

پناه بر خدا الان ک شوهرم داروهام گرفته میبینم آ س آ کرده روزی دوتا

ی قرص آهن دیگ داده جدیده

خدایا شکرت بابت همچی  
پناه بر خدا الان ک شوهرم داروهام گرفته میبینم آ س آ کرده روزی دوتای قرص آهن دیگ داده جدیده

سلام خانومی. منم خیلی سر خوردن آسپیرین درگیری دارم. چون دکتر بدون آزمایش خاصی یا حتی سونوگرافی تخصصی برام نوشت گفت بخور. البته سن من بالاست. میخواستم بپرسم این سونوگرافی که شما دادی اسمش چیه؟

الان یکی گفت این مسائل توو انتی مشخص میشه ولی توو انتی من چیزی در این مورد ننوشته بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانومی. منم خیلی سر خوردن آسپیرین درگیری دارم. چون دکتر بدون آزمایش خاصی یا حتی سونوگرافی تخصصی ...

سونوگرافی رنگی داپلر

گف وزن بچه کمه برا همین نوشت

خدایا شکرت بابت همچی  
چند هفته هستی

من شونزده هفته هستم، دکتر آسپیرین نوشت، البته از یه ماه پیش. من تا الان نخوردم. دو تا سقط داشتم قبلا. یکی بخاطر ایست قلبی جنین یکی توقف رشدش. که دومی رو از همون اول آسپیرین میخوردم اتفاقا

من شونزده هفته هستم، دکتر آسپیرین نوشت، البته از یه ماه پیش. من تا الان نخوردم. دو تا سقط داشتم قبلا ...

خب عزیزم تو هم مشکلت مثل من باید حتما آسپرین و بخوری برای خونرسانی ب جنین ببین حتما بگو عکس رنگی برات بنویسه خیالت راحتر میشه 

خدایا شکرت بابت همچی