2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سلام عزیزم یه نصیحت از منی که کنکور 1404 دادم 

نمی‌خوام ناامیدت کنم ولی دوست داشتم زمانیکه من اینقدر تلاش میکردم یکی اینو بهم می‌گفت برا همین دوست دارم الان به شما بگم

اگه دانشگاه دولتی رشته خوب میخوای باید اخرش زیر1300 بشی

درسته که میگن رتبه زیر دو هزار خوبه ولی این تو رشته انسانی اصلا صدق نمیکنه

موفق باشی قشنگم🤍

سلام عزیزم یه نصیحت از منی که کنکور 1404 دادم نمی‌خوام ناامیدت کنم ولی دوست داشتم زمانیکه من اینقدر ...

خودمم ۴۰۴ کنکور دادم مرسی ازت ولی دوستام با ۲ هزار رفتن حقوق البته من فرهنگیان میخوام پارسال هیچیونخونده بودم

نمیدونم من کلا جزو اولویتام نزدمش ولی به دانشگاه های تاپ مثل تهران و بهشتی و فردوسی و علامه نمیرسه

دانشگاه تهران که بحثش جداست فردوسی هم که خواهران نداشت حقوق از بین شهرای دیگه قم خوبه ضمن اینکه دوستام نمیخواستن برن شهر دیگه ای 

دانشگاه تهران که بحثش جداست فردوسی هم که خواهران نداشت حقوق از بین شهرای دیگه قم خوبه ضمن اینکه دوست ...

نه فردوسی هم داره

آها چون من میشناسم که با رتبه400 حقوق فردوسی نیاوردن قبولی تو دانشگاه های دولتی منطقه یک اونم رشته های تاپش  سخته

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز