2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله گلم

شبت بخیر خوبین

ببینید من چندباری تایپیک زدم کسی راهنماییم نکرد شما اگه میدونی بگو ممنونم🥲🙏

من دو هفته پیشا رفتم مصاحبه دوم حسابداریم 

با دو نفر مصاحبه کردم املتحان نرم افزارم ازم گرفتن ولی برگشتم دیگه باهام تماسی نگرفتن

ینی دیگه پشیمون شدن؟ یا هنوز امیدوار باشم

من هستم

خوبی گلم

من دو هفته پیشا رفتم مصاحبه دوم حسابداریم 

با دو نفر مصاحبه کردم املتحان نرم افزارم ازم گرفتن ولی برگشتم دیگه باهام تماسی نگرفتن

ینی دیگه پشیمون شدن؟ یا هنوز امیدوار باشم

شبت بخیر خوبینببینید من چندباری تایپیک زدم کسی راهنماییم نکرد شما اگه میدونی بگو ممنونم🥲🙏من دو هفت ...

شماره تماسی چیزی ازشون نداری؟

اگه شماره تماس داری خودت زنگ بزن

شاید افراد متقاضی زیادن و مصاحبه ها تموم نشده

دلتنگ آواز قو🦢
شماره تماسی چیزی ازشون نداری؟اگه شماره تماس داری خودت زنگ بزنشاید افراد متقاضی زیادن و مصاحبه ها تمو ...

ببینید من بلا فاصله بعد اینکه از شرکت اومدم بیرون با اشنامون ک اونجا کار میکرد تماس گرفتم گفتم نتیجه چیشد قبولم کردن یا ن، گفتم اوکیه نگران نباش واحد اداری مالی 

ولی بعد الان ک دو هفته گذشته من پیام دادم به اون اشنامون جوابمو ندادن، اشنای استاد دانشگاهمونه به واسطه ایشون شمارشونو داشتم 

دیگه منم زنگ نزدم بهشون منتظرم خودشون خبری بدن 

فعلا تماسی با من نگرفتن من موندم چی کنم به استادمون بگم یا هنوز منتظر بمونم

چرا خودت پیگیر نمیشی؟

ببینید من بلا فاصله بعد اینکه از شرکت اومدم بیرون با اشنامون ک اونجا کار میکرد تماس گرفتم گفتم نتیجه چیشد قبولم کردن یا ن، گفتم اوکیه نگران نباش واحد اداری مالی 

ولی بعد الان ک دو هفته گذشته من پیام دادم به اون اشنامون جوابمو ندادن، اشنای استاد دانشگاهمونه به واسطه ایشون شمارشونو داشتم 

دیگه منم زنگ نزدم بهشون منتظرم خودشون خبری بدن 

فعلا تماسی با من نگرفتن من موندم چی کنم به استادمون بگم یا هنوز منتظر بمونم