2777
2789
عنوان

شب اول خوابگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 2272 بازدید | 147 پست
اره واقعا حرفتون رو قبول دارم. ولی خب خیلی وقت گذاشتم برای درس و خیلی هم اذیت شدم اطرافیان میکن توقع ...

ببین حرف مردمو بشمو اما با عقل خودت برو جلو شاید نظرات اونا واسه خودشون خوب باشه نه شما پس اگه اینجوریه همه بشینیم دست از کار بکشیم خدا همراهته نترس مردد

تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهش میکنم حتما اگه بتونم کمکی بکنم دریع نمیکنم بله مهاجرت ی پروسه سخته و کمی ریسکی و تویه کردن ب ب ...

رشته تحصیلی من توی ایران درامد داره 

ولی رشته مهندسی رو توی خارج از کشور بیشتر بها میدن. 

اونجا ب جوونا بها میدن اینجا اصلا ادم حسابمون نمیکنن

استندبایِ حاجی🙌🏼

بله داخل منزل. یوتیوب رو درکنارش شروع کنین. شما اول خودتون رو بکشید بالا بصورت آنلاین تدریس کنین. ...

اره حتما انجام میدم اموزشگاه ها خیلییی اذیت میکنن حقوق نمیدن

رشته تحصیلی من توی ایران درامد داره ولی رشته مهندسی رو توی خارج از کشور بیشتر بها میدن. اونجا ب جوون ...

اره ...اگه بشه ت جای خوب سرکار برین خیلی خوبه 

آره مهندسی ها و رشته هایی ک توی جامعه مختلف تقریبا عملکرد یکسانی دارن ....

واقعا درسته 

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

ببین حرف مردمو بشمو اما با عقل خودت برو جلو شاید نظرات اونا واسه خودشون خوب باشه نه شما پس اگه اینجو ...

یکی حرف مثبتی میزنه یکی‌دوروز اوکیم اما یکی میاد حرف منفی میزنه کلا روانم تا ی هفته بهم میریزه. 

کلا اسیر حرف مردم شدم، قبلا اینطور نبودم. الان ک این شرایط رو دارم حرف مردم برام مهم شده 

استندبایِ حاجی🙌🏼

اره حتما انجام میدم اموزشگاه ها خیلییی اذیت میکنن حقوق نمیدن

ضما بصورت خصوصی کاراو ببر جلو 

کنارش اموزشگاهم برو 

ی سیستم میخوای و ی گوشی 

اخیتاجی ب وبکم نداری گوشیتو میکنی وب کم. 

هندزفری هم برای میکروفون

از طریق گوگل میت هم درس میدی 

استندبایِ حاجی🙌🏼

یکی حرف مثبتی میزنه یکی‌دوروز اوکیم اما یکی میاد حرف منفی میزنه کلا روانم تا ی هفته بهم میریزه. کلا ...

استرس دارین سر اونه شما تلاشتونو بکنین من قول میدم موفق میشین اتفاقی نمیوفته 

اره ...اگه بشه ت جای خوب سرکار برین خیلی خوبه آره مهندسی ها و رشته هایی ک توی جامعه مختلف تقریبا عمل ...

خلاصه ک نمیدونم درس خوندنم اشتباه بوده یان سربلزی رفتنم کار درستی بوده یان 

در کل گیج گیجم 

استندبایِ حاجی🙌🏼

ضما بصورت خصوصی کاراو ببر جلو کنارش اموزشگاهم برو ی سیستم میخوای و ی گوشی اخیتاجی ب وبکم نداری گوشیت ...

اره عالی میشه اینجوری والا الان به ما جلسه ایی ۹۰میدن فکر کن 😂😂😂من در روز ۳تا کلاس دارم ۴روز درهفته تویه هفته ۱تومن کار میکنم🤣