2777
2789
عنوان

شب اول خوابگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 2272 بازدید | 147 پست
منو چی میگید داداشم تو ۱۲ روز جنگ هیچ خبری نداشتبم ازش نگذاشتن بیاد پادگانش دو تا اف۳۵ زدن پرتاب شده ...

نزدیک ما بوده داداشت الهییی خیلی وحشتناکه خداروشکر تموم شد به خیر گذشت

تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تاپیکتون رو دیدم ک زبان تدریس میکنید چرا انلاین برگزار نمیکنین؟ درامدتون بیشتر نیشه اپلبکیشن لیمو بر ...

انلاین خب دردسرش خیلی بیشتره امکانات میخواد 

اگه خودت مغازه داشته باشی خوبی ....اگه دوست داری برو سمت شغل دولتی ..... مهاجرت هم خوبه همه ب شرط،ای ...

اگه فرصتش رو داشته باشین ممنون میشم.  

برای مهاجرت کسی رو دارم ولی خب نمیشه ب اون تکیه کنم باید ب خودم تکیه کنم 

اون فقط بتونه کارای رفتن منو جور کنه 

استندبایِ حاجی🙌🏼

چییگم واقعا کلافم البته تنها من نیستم، دوستو رفیقام هم همینن. ولی من دست خودم نیست و بیشتر حرص میخور ...

الان زندگی همه همینه چون تمام مشاغل مرتبط به همن ولی خب چیکار کنیم نمیشه که غصه بخوریم چی درست میشه منم بعضی جاهاخسته میشم میگم هرچقدر کار کنم پول نیست ولی ادم همینکارم نکن خدا پول نمیبارونه رو سرش که

اخ اخ وسواس تو خوابگاه خیلی سخته

اره مخصوصا ایشون که خیلیییی شرایطشون بده یعنی ۵۰ بار دستش رو از غروب که اومد تا الان رفته شسته جند بار تختو پاک کرده دستمال کشیده بعد از یه نفر ۳ راهی گرفت اما گفتش که خودش بیاد براش سه راهی رو بزنه به برق تا دست نزنه بهش این پله ها رو همه رو پلاستیک کشیده رفت بالا دبگه پایین نیومد خیلی طفلک وضعش خرابه دلن میسوزه براس خیلی سخت میگیره

الان زندگی همه همینه چون تمام مشاغل مرتبط به همن ولی خب چیکار کنیم نمیشه که غصه بخوریم چی درست میشه ...

اره واقعا حرفتون رو قبول دارم. 

ولی خب خیلی وقت گذاشتم برای درس و خیلی هم اذیت شدم 

اطرافیان میکن توقع نداشته باش کارت فردای سربازی درست بشه.  زمان میبره 

یکی میگه شرایط خرابه مغازه نزنی 

و.....

کلا ادمی هستم ک حرف مردم روش تاثیر میزاره 

استندبایِ حاجی🙌🏼

اگه فرصتش رو داشته باشین ممنون میشم. برای مهاجرت کسی رو دارم ولی خب نمیشه ب اون تکیه کنم باید ب خود ...

خواهش میکنم حتما اگه بتونم کمکی بکنم دریع نمیکنم 

بله مهاجرت ی پروسه سخته و کمی ریسکی و تویه کردن ب بقیه کمی خب ریسک بیشتری داری

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

نزدیک ما بوده داداشت الهییی خیلی وحشتناکه خداروشکر تموم شد به خیر گذشت

اره خیلی بد بود من به مامان بابام به دروغ گفته بودم زنگ زده تا ناراحت نباشن اما ۱۲ روز ما اصلا خبری نداشتیم ازش 

اره خدا رحم کرد واقعا طفلک میگفت شب تا صبن از سر و صد و لرزش بیدار بودن پادگان کناریشون رو هم زده بودن 

داخل منزل؟ من دلم میخواد تو یوتیوب فیلم اموزشی بزارم

بله داخل منزل. 

یوتیوب رو درکنارش شروع کنین.  

شما اول خودتون رو بکشید بالا بصورت آنلاین تدریس کنین.  

یوتیوب هم ویدیو اموزشی جواب میده

استندبایِ حاجی🙌🏼