2777
2789

هلو تکرار کن 

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

اول اینکه باید مثل کودک یاد بگیرید

یک کودک قبل اینکه صحبت کنه  اول گوش میده  بعد حرف میزنه و بعد مینویسه

اول باید پادکست های روان انگلیسی و مبتدی رو روزانه ۲۰ دقیقه گوش بدین نه بیشتر نه کمتر کاملا ریلکس کنین و فقط گوش بدین  به مدت ۲۰ روز

کارتون های زبان انگلیسی در حد خیلی ساده گوش بدید  و ببینید  بدون زیر نویس فارسی

بعد سعی کنین اونا رو تکرار کنید تا ملکه مغزتون بشه مثلا یه جمله میگه how are you  (جمله ساده گفتم 😅) اینو شما درست با تلفنی که پادکست میگه تکرار میکنید

نکته مهم اینکه کلمه حفظ نکنین جمله حفظ کنید و تکرار کنید  

وقتی در لیسینینگ و اسپیکینگ به حد قابل  توجهی از یادگیری رسیدید برید سراغ یادگیری نوشتن (مثل یک کودک،که میره مدرسه،  حرف زدن  بلده دیگه ولی برا اینکه سطح لغات و نوشتنش بره بالا باید بره کلاس و مدرسه )

حالا اگه شرایطی هست برا یادگیری نوشتن و گرامر ۳ ماه اول کلاس برید

ولی اگه شرایط نیست من میگم چیکار کنید

اول اولین ویدئوی چنل zaban dat که آموزش حروف الفبا هست رو نگاه کنید و یادداشت کنید لازم به حفظ نیست  و فقط یاد بگیرید

بعدش پادکست گوش بدین و فیلم ببینید و لغات رو بنویسید لغات مربوط به a بعد b و.... درست مثل اول ابتدایی

و معنی اون ها رو از دیکشنری آکسفورد در بیارید و بنویسید

و کتاب های سطح پایه دانلود کنید یا بخرید و با اونا پیش برید مثل کتاب های اول دبستان و بعد هعی سطح بالاتر و بالاتر

بعد اینکه تونستین بنویسید گرامر کار کنید و ساختار جمله یاد بگیرید تو کتاب انگلیسی هست از پایه بگیرید و با اونا. پیش برید

درست مثل کودکان

بعدش کتاب قصه های کودکانه بخونید و نت برداری کنید و به دایره لغات بیفزایید

شعر حفظ کنین ( یک کودک کلاس اولی نمیتونه بخونه ولی شعر ها رو حفظ میکنه شما هم حفظ کنید بعدش یاد میگیرید و میتونید بخونید)

اگه شما سه ماه اول روزی ۴ ساعت و بعد ۷ ماه  روزی  ۷ ساعت زمان بزارید  برای یادگیری زبان بعد ۱ الی ۱ سال و نیم مسلط به زبان خواهید شد و بعدش هم چون زبان فراره باید فیلم ببینید و بخونید و مکالمه کنید

پس اول =گوش بدید

دوم=گوش بدید و یادبگیرید و دوره کنید و حفظ کنید

سوم =نوشتن یاد بگیرید

چهارم=خوانش یاد بگیرید

بعدش برید سراغ زبان بعدی که بعد مسلط شدن به زبان انگلیسی فوری میتونید زبان های دیگه مثل آلمانی و فرانسوی رو تو ۶ ماه با همین روش یادبگیرید چون مغزتون آماده است

فقط استمرار داشته باشید

تو زیبایی چون خالقت زیباست ❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کتاب هست یا سایت

کتاب

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

اول اینکه باید مثل کودک یاد بگیریدیک کودک قبل اینکه صحبت کنه اول گوش میده بعد حرف میزنه و بعد مینو ...

عزیزم من تو دوران مدرسه خیلی خوب بودم هنوز میتونم خیلی چیزا رو راحت ترجمه کنم بعد از گذشت حداقل 20سال اما مشکلم اینه که وقتی صوت رو گوش میدم اصلا نمیتونم بفمم چی میگه پسرم می‌ره کلاس زبان برام جالبه اون متوجه میشه ولی من خیلی برام سخته ولی متن رو تقریبامیخونم وترجمه میکنم

عزیزم من تو دوران مدرسه خیلی خوب بودم هنوز میتونم خیلی چیزا رو راحت ترجمه کنم بعد از گذشت حداقل 20سا ...

لیسینینگ شما ضعیفه عزیزم

شما اول باید لیسینگ های آروم گوش بدین و نت برداری کنید 

بعد بزارین رو ۲x یا 3x و بازم گوش بدین ک نت برداری کنین به مدت ۳ ماه

فیلم هم ببینید

تو زیبایی چون خالقت زیباست ❤️

لیسینینگ شما ضعیفه عزیزمشما اول باید لیسینگ های آروم گوش بدین و نت برداری کنید بعد بزارین رو ۲x یا 3 ...

خیلی ممنون عزیزم اگه زحمتی نیست براتون یه چند تا منبع بهم بدید