2777
2789
عنوان

خریدگوشی

166 بازدید | 22 پست

بچه ها من سردرنمیارم اینکه میگن فلانی امکانات زیادداره مگر ما ها از کدوم امکاناتای گوشی بلدیم استفاده کنیم؟ی عکس انداختن وپیام دادن وزنگ وتلگرام و اینترنت فورج ی و حافظه داخلی دیگه چیزی هم مگر هس؟من چه کنم 

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوربینش مهمه

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

موافقم 

بیا اینو به شوهر من بگو حتی باگوشیش بازی هم نمیکنه بعد گوشی دو تومنی میخره

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
دوربینش مهمه

دخترت چطوره؟؟از شیر نگرفتیش؟

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
دخترت چطوره؟؟از شیر نگرفتیش؟

ممنون عزیزم گرفتمش یه هفته س☺

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
ممنون عزیزم گرفتمش یه هفته س☺

جدی ؟؟؟چه جوری؟؟من امروز گرفتم تا الان که اذیت نکرده فقط ظهرا عادت داشت بخوابه نخوابید هنوز

نرم افزارهاي سنگين رو ساپورت كنه

مثل من كه بايد بعضي كاراي اداره رو با گوشيم انجام بدم 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اقا وسط حرفتون. کسی اینجا ایفون دااره؟؟؟ راضیه؟؟

اره راضيم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مثلا من يه عكس ميخوام بگيرم نميخوام پشت صحنه عكسم مشخص باشه از امكانات گوشي استفاده ميكنم پشت صحنه محو يا تار ميشه اين يكي از امكاناته گوشيمه،يا حافظه گوشيم ٢٥٦ گيگه ديگه راحتم هيچ منعي واسه ذخيره ها ندارم يا خيلي چيزاي ديگه مثلا واسه شارژش از وايرلس استفاده ميكنم خيلي خوبه

من😎😎👉🏻😎آری من😎از تكنولوژي خواهشمندم 🙏🏻سرعت پيشرفتشو با  سرعت جيب من 😎👉🏻😎هماهنگ كنه🤨🤨🤨🤨باتشكر😎🧐