2777
2789
خب نه عشقم یک سوال دیگ الان من شبیه اون عکس اولی که نیم رخ بود نیستم ؟

چرا شبیه که هست ولی خب طبیعیه همه نیم رخشون با تمام رخ فرق داره عکسشون من حالا بخاطر دماغم نیم رخم خیلیییی بد می افته شما نیم رخ بهتره 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شیما کاتوزیان و ببین قبلا شکل شما بوده

تووهمون دوره یه عالمه عاشق و دوست پسرو سفر خارج و اعتماد به نفس و مهاجرت به آمریکا و تور کردن ی سیتیزن پولدار آمریکا رو داشته

تازه تو خیلیییی زیباتر شیمایی

الانم ژل زده

برو عکسای قدیمشو ببین 

عشقشو به خودش ببین 

داستانای قدیمشو گوش کن

دوتا عکس هم مشخصه که یه نفره...

منتها شما عکس دوم رو از زاویه روبرو گرفتی، با نور کم، و دوربین نامناسب..

همه دوربین‌های گوشی، به جز آیفون و یسری گوشی‌های خاص که دوربین خوبی داره، بقیه همه به طور پیش فرض شما از هر زاویه‌ای نمیتونی عکاسی کنی و فکر میکنی که بد افتاده...در حالی که مشکل دوربینه..

و الزاما فقط از یه زاویه خاص میتونی عکاسی کنی که به خود واقعی‌ات نزدیک تر باشه...

ای نرهای چسونه واویلای سایت، که هنوز که هنوزه دارین دنبال پدرتون میگردین..پدر من اونقدرها هم بنده نواز نبوده که مادر شما رو....ولی باشه:)اگر بی پدری داره فشار میاره بهتون، منم جای خواهر شما:)چون من مامان زیاد دارم:)پس داداشی، انقدر درخواست نده😘

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز