2777
2789
عنوان

پسر 21 ماهه ام

243 بازدید | 17 پست

سلام دخترا

پسرم 21 ماهشه و گاهی واقعا منو به ستوه میاره. از در و دیوار بالا میره و مثل چسب هم دنبال منه دایم . باباشو خیلی خیلی کم میبینه و یه جورایی باباشو منجی خودش ميدونه .  اگه چیزی بخواد بهش ندم میره صندلی ها رو ميندازه . خیلی هم آب میریزه زمین دارم یزید میشم دیگه از بس بهش آب نمیدم

آخی عزیزم -پسر بچه ها شیطون هستن

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم گلای فرشو آب میده هر جا پا میزارم ی لیوان آب ریخته😐😥

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

از قدیم گفتن بچچچه داری به داااری.از منم ۲۵ ماهش همییینه وحشتناک خستتتم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
تا وقتی باهاش بازی کنم خوبه کافیه برم غذا بپزم . منفجر می کنه خونه رو

خدا کمکت کنه تازه پسرا شیطون ترم هستن

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
از قدیم گفتن بچچچه داری به داااری.از منم ۲۵ ماهش همییینه وحشتناک خستتتم

باورت میشه دلم ميخواد یه شب بستری شم خستگیم دربره یکی بهم برسه . خیلی دوسش دارم جونم بهش بسته است خیلی هم شیرینه اما شیطون بلا شده

دختر منم خیلی اب می ریزه اگه خونه مادر شوهر و مامانم نبودن سرسام میگیرن تو روز چندبار میره پیش اونا من نفس میکشم مثد الان که خونه مامانمه

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
باورت میشه دلم ميخواد یه شب بستری شم خستگیم دربره یکی بهم برسه . خیلی دوسش دارم جونم بهش بسته است خی ...

من ک خیلی دلم میخواد یکی باشه ک مطمین باشه ی ی شب دو شب پیشش بزارم ازش فاصله بگیرم.ولی از خانوادهامون هیچ کس تعارفم نزده تا حالا. پسر من خییلی ناله گریه میکنه همشش دنبال بهانه گیریه بی دلیل حرفم ک نمیزنه در حد ۵.۶ کلمه اونم رو هوا اگه بهش بگی بگو میگه تا حالا نشده ب من مامان بگه.خلاصه خیلی دلم لک زده واس دوران قبل بچه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
دختر منم گلای فرشو آب میده هر جا پا میزارم ی لیوان آب ریخته😐😥

آب از کجا میگیره؟؟؟ چرا لیوان آب میدی دستش؟؟؟ 

هروقت تشنه اش شد فقط بهش آب بده بعد لیوان  رو ببر. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

منم پسرم بیست ماهشه عاشق اب بازیه هی دلش میخاد اب بریزه منم گاهی میبرمش تو حمام تا کلی اب بازی کنه دلش خنگ بشه

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍