2821
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 33 پست
این وظیفه مادرش بوده.برات مهم نباشه.وقتی اپارتمان خریده یعنی به فکر آسایشت هستش.

مادرش مشکل بزرگ هست دیگه میگم لااقل بگه برات کم گذاشتم اونقد پر میکنه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
چه کار خوبی کردین.خیلی مبارکتون باشه.فکر پسندیده ای هستش.پدر و مادر فهمیده ای دارین.

مرسی گلم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چه خوب من میترسم بعد ازدواج هم نخره آخه ما حتی تو عید هم خرید نکردیم چون واس عروسی نگه داشتیم خودش د ...

خونوادش بايد ميخريدن

حتي اگه عروسي ميگرفتن به مانتو شلوار كه ور شكستشون نميكرد 

البته حالا گذشته و حرص خوردن فايده نداره ايشالله خونه خودتون همچي ميخره

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
خونوادش بايد ميخريدن حتي اگه عروسي ميگرفتن به مانتو شلوار كه ور شكستشون نميكرد  البته حالا گذ ...

خونواده اش اصلا منو نمیخوان

خونوادش بايد ميخريدن حتي اگه عروسي ميگرفتن به مانتو شلوار كه ور شكستشون نميكرد  البته حالا گذ ...

پول عروسی رو شوهرم میده اونا اصلا هیچ کمکی نکردن

بعضی ها شعور ندارن.باید بیخیال شد و جوری زندگی کرد که همه حسرت بخورن.😄برا منم هیچ کاری نکردن.ولی شوهرم تلاشش را میکنه.

پول عروسی رو شوهرم میده اونا اصلا هیچ کمکی نکردن

دستش درد نکنه.با خیال راحت به همچین مردی تکیه کن.نمیزاره اب تو دلت تکون بخوره.مهم شوهرته که دوست داره.بهش افتخار کن.بقیه هم براتون مهم نباشن

بعضی ها شعور ندارن.باید بیخیال شد و جوری زندگی کرد که همه حسرت بخورن.😄برا منم هیچ کاری نکردن.ولی شو ...

ممنون عزیزم انشالله همیشه تو زندگیت خوش باشی

دستش درد نکنه.با خیال راحت به همچین مردی تکیه کن.نمیزاره اب تو دلت تکون بخوره.مهم شوهرته که دوست دار ...

فدات 😗😗😗

البته من هم پول جهیزیه ام رو دادم آپارتمان خریدیم فقط یه دوتا وسایل خریدم نصف آپارتمان بنام من هست ش ...

مثل من . ما هم پولاموونو رو هم گذ اشتیم اپارتمان خریدیم   . قسطامون تموم بشه با هم وسایل میخریم و میریریم انشالله