خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن الهی آمین خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی خدایا شکرت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه خوب ما تو دوران عقد واس خرجی مشکل داریم اگه بخان میده ولی من نمیخوام یعنی روم نمیشه چون تمام مخارج رو خودش میده نمیتونم سرویس طلا بخریم آپارتمان خریدیم خیلی ناراحتم
خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
چه خوب ما تو دوران عقد واس خرجی مشکل داریم اگه بخان میده ولی من نمیخوام یعنی روم نمیشه چون تمام مخار ...
اپارتمان که بهتره.بعدا برات میخره.منم نمیداد بهم تازه یه بار واسه کاری به مامانش پول داد بعد خجالت کشید مثلا به منم پول داد بعد مادرش دعوا درست کرد که چرا پول دادی بهش.😆.الان ولی خوبه چون کارتش دست منه.
اپارتمان که بهتره.بعدا برات میخره.منم نمیداد بهم تازه یه بار واسه کاری به مامانش پول داد بعد خجالت ک ...
چه خوب من میترسم بعد ازدواج هم نخره آخه ما حتی تو عید هم خرید نکردیم چون واس عروسی نگه داشتیم خودش دو تا شال گرفت برام با اینکه سال اولم بود برام نیاوردن
خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم