2821
2789
عنوان

دوران عقد

376 بازدید | 33 پست

تو دوران عقد آیا شوهرتان بهتون خرجی میداد الان چقدر میده کلا راضی هستین 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

نه تازه هرچی هم برام میگرفت استفاده نمی کردم

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چه خوب ما تو دوران عقد واس خرجی مشکل داریم اگه بخان میده ولی من نمیخوام یعنی روم نمیشه چون تمام مخارج رو خودش میده نمیتونم سرویس طلا بخریم آپارتمان خریدیم خیلی ناراحتم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
چه خوب ما تو دوران عقد واس خرجی مشکل داریم اگه بخان میده ولی من نمیخوام یعنی روم نمیشه چون تمام مخار ...

اپارتمان که بهتره.بعدا برات میخره.منم نمیداد بهم تازه یه بار واسه کاری به مامانش پول داد بعد خجالت کشید مثلا به منم پول داد بعد مادرش دعوا درست کرد که چرا پول دادی بهش.😆.الان ولی خوبه چون کارتش دست منه.

اپارتمان که بهتره.بعدا برات میخره.منم نمیداد بهم تازه یه بار واسه کاری به مامانش پول داد بعد خجالت ک ...

چه خوب من میترسم بعد ازدواج هم نخره آخه ما حتی تو عید هم خرید نکردیم چون واس عروسی نگه داشتیم خودش دو تا شال گرفت برام با اینکه سال اولم بود برام نیاوردن

اره تو عقد ماهی ۲۰۰ میداد مامانمم ۲۰۰ میداد بهم  الان ۴۰۰ میده شوهرم مامانم بازم ۲۰۰ بعم میده

وای چه عالی چند ساله ازدواج کردی

اپارتمان که بهتره.بعدا برات میخره.منم نمیداد بهم تازه یه بار واسه کاری به مامانش پول داد بعد خجالت ک ...

البته من هم پول جهیزیه ام رو دادم آپارتمان خریدیم فقط یه دوتا وسایل خریدم نصف آپارتمان بنام من هست شوهرم قرار هست واس خونه وسایل هم بخره