zaza81 مدیر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 436 عنوان حس شیشم | مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 47 پست حس شیشم عزیز خست به کار دادگاهیه شوهرم چیه؟ 1404/07/26 | 16:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zaza81 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 436 نه عزیزم ماه تولد چیزی نیس ک حس بشه حس میکنن دعا نویس موکل دار اینجاس 😐😐
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 عزیزم اسم و ماه تولد و جادوگرا میتونن بگن😂ولی شخصیتت پر جنب و جوشه حس میکنم یکم فضولی شایدم خیلی کن ... 😂😶اینم بگو پاشم دوباره برم تا چندساعت دیگه بین فیزیو هوشبری رواشناسی چی حس میکنی؟سه چهارسال دیگه اوکی میشه برم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
rm8076 عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 432 😂😶اینم بگو پاشم دوباره برم تا چندساعت دیگه بین فیزیو هوشبری رواشناسی چی حس میکنی؟سه چهارسال دیگه ا ... فیزیو برات بهتره شخصیتت برا روانشناسی شاید زیاد خوب نباشه
rm8076 عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 432 حس میکنن دعا نویس موکل دار اینجاس 😐😐 اخه جادوگرام نمیتونن بگن ... من حسم خیلی خیلی قویه کسی ازم چیزی میپرسه انگار زندگیش مث فیلم سینمایی میاد تو ذهنم
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 اخه جادوگرام نمیتونن بگن ... من حسم خیلی خیلی قویه کسی ازم چیزی میپرسه انگار زندگیش مث فیلم سینمایی ... قلقلکم میده ایده این بمونمااا😂😂😶😶 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
نباتdf عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 7254 اخه جادوگرام نمیتونن بگن ... من حسم خیلی خیلی قویه کسی ازم چیزی میپرسه انگار زندگیش مث فیلم سینمایی ... منم میگید لطفا کی پیام میده ؟؟میریم تو رابطه کی حسش چیه ممنونتم
zaza81 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 436 اخه جادوگرام نمیتونن بگن ... من حسم خیلی خیلی قویه کسی ازم چیزی میپرسه انگار زندگیش مث فیلم سینمایی ... الان حس میکنی شوهرمن کی میاد پیشم برا تحقیقات اولیه بردنش آگاهی چند روزه 🥲
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 فیزیو برات بهتره شخصیتت برا روانشناسی شاید زیاد خوب نباشه بین کانادا انگلیس سوئد بنظرت موفق میشم مهاجرت کنم چندسال دیگه؟کجا؟حمید وکالت امسال قبول میشه؟درسته اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
rm8076 عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 432 منم میگید لطفا کی پیام میده ؟؟میریم تو رابطه کی حسش چیه ممنونتم عزیزم یکم نامفهموم پرسیدی بخش بخش بپرس
نباتdf عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 7254 عزیزم یکم نامفهموم پرسیدی بخش بخش بپرس حسش چیه ؟؟کی بهم پیام میده ؟؟میریم تو رابطه ؟؟کی حدودا ممنونتم
rm8076 عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 432 الان حس میکنی شوهرمن کی میاد پیشم برا تحقیقات اولیه بردنش آگاهی چند روزه 🥲 همین روزا میاد شاید تا آخر مهر یا اولای آبان ... ولی این قضیه زمان میبره تا کامل حل بشه
rm8076 عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 432 حسش چیه ؟؟کی بهم پیام میده ؟؟میریم تو رابطه ؟؟کی حدودا ممنونتم هیچی حس نمیکنم از طرف مقابلت ...
aazadraha عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 12558 اخه جادوگرام نمیتونن بگن ... من حسم خیلی خیلی قویه کسی ازم چیزی میپرسه انگار زندگیش مث فیلم سینمایی ... اون پسری ک باهاش چت مبکرذم قبلا کی پیام میده بهم؟دیداری داریم ؟کی ؟ رندوم یا قرار میزاریم ؟ از نزدیک بیشتر ازم خوشش میاد یا کمتر؟
zaza81 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 436 همین روزا میاد شاید تا آخر مهر یا اولای آبان ... ولی این قضیه زمان میبره تا کامل حل بشه ان شالله گلم حتما بهت خبر میدم بیرون اومدنشو ♥️یکم خیالم راحت شد باهات حرف زدم
rm8076 عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 432 بین کانادا انگلیس سوئد بنظرت موفق میشم مهاجرت کنم چندسال دیگه؟کجا؟حمید وکالت امسال قبول میشه؟درسته کانادا برات راحت تره ولی انگلیس هم میتونی بستگی به تلاشت دارهحمیدم یکم استرسیه ۵۰ ۵۰ عه بلده ولی هول میشه