2777
2789
عزیزم اسم و ماه تولد و جادوگرا میتونن بگن😂ولی شخصیتت پر جنب و جوشه حس میکنم یکم فضولی شایدم خیلی کن ...

😂😶اینم بگو پاشم دوباره برم تا چندساعت دیگه 

بین فیزیو هوشبری رواشناسی چی حس میکنی؟سه چهارسال دیگه اوکی میشه برم؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😶اینم بگو پاشم دوباره برم تا چندساعت دیگه بین فیزیو هوشبری رواشناسی چی حس میکنی؟سه چهارسال دیگه ا ...

فیزیو برات بهتره شخصیتت برا روانشناسی شاید زیاد خوب نباشه

اخه جادوگرام نمیتونن بگن ... من حسم خیلی خیلی قویه کسی ازم چیزی میپرسه انگار زندگیش مث فیلم سینمایی ...

قلقلکم میده ایده این بمونمااا😂😂😶😶

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

اخه جادوگرام نمیتونن بگن ... من حسم خیلی خیلی قویه کسی ازم چیزی میپرسه انگار زندگیش مث فیلم سینمایی ...

الان حس میکنی شوهرمن کی میاد پیشم برا تحقیقات اولیه بردنش آگاهی چند روزه 🥲

فیزیو برات بهتره شخصیتت برا روانشناسی شاید زیاد خوب نباشه

بین کانادا انگلیس سوئد بنظرت موفق میشم مهاجرت کنم چندسال دیگه؟کجا؟حمید وکالت امسال قبول میشه؟درسته 

الان حس میکنی شوهرمن کی میاد پیشم برا تحقیقات اولیه بردنش آگاهی چند روزه 🥲

همین روزا میاد شاید تا آخر مهر یا اولای آبان ... ولی این قضیه زمان میبره تا کامل حل بشه 

اون پسری ک باهاش چت مبکرذم قبلا کی پیام میده بهم؟

دیداری داریم ؟کی ؟ رندوم یا قرار میزاریم ؟ 

از نزدیک بیشتر ازم خوشش میاد یا کمتر؟

همین روزا میاد شاید تا آخر مهر یا اولای آبان ... ولی این قضیه زمان میبره تا کامل حل بشه

ان شالله گلم حتما بهت خبر میدم بیرون اومدنشو ♥️یکم خیالم راحت شد باهات حرف زدم

بین کانادا انگلیس سوئد بنظرت موفق میشم مهاجرت کنم چندسال دیگه؟کجا؟حمید وکالت امسال قبول میشه؟درسته

کانادا برات راحت تره ولی انگلیس هم میتونی بستگی به تلاشت داره

حمیدم یکم استرسیه ۵۰ ۵۰ عه بلده ولی هول میشه