2777
2789
عنوان

واردات کالا

145 بازدید | 15 پست

دوستان اینجا کسی خودش یا اطرافیانش واردات‌کالا انجام میدن؟

ما منطقمون ب تازگی منطقه ازاد شده و میخایم واردات شروع کنیم

راهنمایی میخایم

متاهل ❤️💍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سرمایه چقد میخاد ب نظرت؟با ۲-۳تومن مبشه؟

اگه خودتون بريد مسقيم مثلا چين ، جنس رو ازنزديك ببينيد و بي واسطه با فروشنده قرار داد ببنديد خب هزينه ها كم ميشه ولي اگه به واسطه دلال و اينا باشه نه ، كمه

چون الان يوان چين خيلي رفته بالا از اونور هم تعرفه گمركي زياده، ارسال بار  با كشتي زمان بره، همينطور هزينه انبارداي هم ميخاد

خودتون انبار داريد يا نه؟؟

اگ صددرصد بشه خودمون میریمما میخاسیم ی سفر بریم روسیه ببینیم اونجا چطورهولی فک کنم از چین وارد بشه ب ...

طبيعتا تنوع كالاي كه چين داره جايي نداره

البته يسري سايتا مثل علي بابا هم هست كه ميتونيد به كالاها يه نگاهي بندازيد و قيمت دستتون بياد

مثلا كالاهايي مثل پوشاك بچه خيلي ميصرفه

يا حتا روسري و لباس زير و جوراب و از اين اقلام ريز

طبيعتا تنوع كالاي كه چين داره جايي ندارهالبته يسري سايتا مثل علي بابا هم هست كه ميتونيد به كالاها يه ...

اخه تخصص همسرم و فروشگاهی ک داره کالای خابه

باید حسابی تحقیق کنیم

متاهل ❤️💍

اخه تخصص همسرم و فروشگاهی ک داره کالای خابهباید حسابی تحقیق کنیم

اره اينكه بدونيد فروشگاه يا حتا خود كارخونه كالاي خواب تو كدوم شهره خيلي راحت تري

خيلي بايد تحقيق كنيد و با آگاهي بريد و خريد كنيد تا خدايي نكرده سرمايه تون از بين نره