2777
2789
عنوان

شوهرم تازه به دوران رسیده س

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 28 پست
خیلی شبیه شوهر منه شوهرت کدوم رفتارش بیشتر اذیتت میکنه

اینکه اولویتش نیستم خسیسشو میتونم تحمل کنم ولی اینکه برا بقیه بهتره تا من و بچه هاش منو از درون داره آب میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه اولویتش نیستم خسیسشو میتونم تحمل کنم ولی اینکه برا بقیه بهتره تا من و بچه هاش منو از درون داره ...

هیچ جوره نمیتونی ازش پول بگیری؟؟

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 
ب دعوا و بحثش نمی ارزه اشکمو درمیاره تا بهم پول بده احساس حقارت میکنم ..خسته شدم از جنگ ب خاطر پول

از اول قانع بودی؟؟

بچتون یاد بده ازش پول بگیره

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 
قلغش دستت نیستخرس کن حداقل پول بگیر ازش

یه مدت خوب خرج میکرد خونه آبجیش اومد نزدیک مغازش از اون روز زندگی ما مث میدون جنگ شده اصلا احساس خفگی میکنم از تحمل این اوضاع..گاهی دوس دارم سر ب تن خودش و خانوادش نباشه..گاهی هم میگم مرد خوبیه..ولی خب از منی ک شادترین دختر دانشگاه بودم یه زن افسرده منزوی ساخته 

از اول قانع بودی؟؟بچتون یاد بده ازش پول بگیره

آره همون اول گف چک دارم بعدا میگیرم انقد لفتش میداد تا دیگه اون نیازم برام مهم نبود دیگه درمونده میشدم از بس خواستمو تکرار میکردمو برطرف نمیکرد یه حس خجالت و حقیر شدن بهم دست میداد نمیدونم چطور بگم..کلا اعتماد ب نفسم اومده زیر صفر

هر وقت خواستم برم قهر مادرم نذاشت گف ابرومون میره ..بساز..شوهرمم همش میگه حالا ک اوضاعمون داره خوب میشه دارم پیشرفت میکنم میتونیم همون طوری ک خواستی زندگی کنیم همه چیو خراب نکن یه کم دیگه صبر کن

عزیزم به نظرم بهتره با مشاور خوب صحبت کنی و ازش راه حل بخوایتا حالا نرفتی مشاوره؟

ن نرفتم..مشاور خوب سراغ ندارم شهرمون مشاوراش ب درد نمیخورن خواهرم یه بار رفت گف اصلا خوب نبودن دوستمم رفت گف هیچ راخ حل یا راهنمایی نمیکنن

ن نرفتم..مشاور خوب سراغ ندارم شهرمون مشاوراش ب درد نمیخورن خواهرم یه بار رفت گف اصلا خوب نبودن دوستم ...

من چندتا مشاور رفتم تا تونستم مشاور خوب پیدا کنم 

البته هزینه ش الان زیاده و دوباره دارم دنبال مشاور میرم 

میگن مرکز بهداشت ها مشاور رایگان دارن 

میخوام برم ببینم چطورن